İZİN VER BİZ YAPALIM

İZİN VER BİZ YAPALIM

Başkan Yılmaz’dan Sebze hali ve vakıflar işhanı için Başkan Savaş’a açık çağrı..

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, göreve geldiği 5 Nisan 2019 tarihinden günümüze kadar olan iki yıllık süreçteki hizmetlerini düzenlediği Basın toplantısıyla anlattı.

Hatay Esnaf Odaları Birliği salonunda düzen-lediği Basın toplantısına, Hatay Milletvekilleri Sabahat Özgürsoy Çelik, Lütfi Kaşıkçı, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay Esnaf Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Antakya Belediye Meclis üyeleri ve AK Partililer katıldı.

Toplantıda icraatlarını anlatan Antakya Belediye Başkanı İzzetin Yılmaz, özellikle Antakya’nın çözüm bekleyen, ancak Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin uhdesinde bulunan projeler üzerinde durarak, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a göndermelerde bulundu.

Antakya’nın  acilen çözülmesi gereken sorunların başında, Vakıf İşhanı binası olduğunu kaydeden Başkan İzzetin Yılmaz, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş’a sesleniyorum, Vakıf İşhanı konusu çöz, çözemezsen bana yetkiyi ver ben çözüyüm” çağrısında bulundu.

Başkan İzzetin Yılmaz, sadece Vakıf İşhanı yerinin yeşil alan yapılmayıp,  İnönü Caddesi’nin Yunus Emre parkına açılması için her türlü katkı vermeye hazır olduklarının da sözünü verdi.

KEMAL ŞEYHOĞLU CADDESİ NE OLDU

Konuşmalarında Kurtuluş caddesine alternatif olacak Şeyhoğlu caddesinin açılması için Temmuz 2019 yılında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a 100 milyon liralık bir kredi verildiğini, ancak buna rağmen bir sonuç alınmadığına dikkat çeken Başkan İzzettin Yılmaz, “Burada 300’e yakın binanın yıkılması gerekiyor. Zaten çoğu da Devlet arazisinde yapılmış. Buradaki insanlarımıza 200’en bin lira verip yeni evler alalım, bu yolu da açalım. İstimlak için 60 milyon, geriye kalyan 40 milyonla bu yol rahat açılır. Yine de sayın Büyükşehir Belediye Başkanı çözemezse, ben çözmeye talibim” vurgusunu yaptı.

Antakya Sebze Hali konusunda da yine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a yüklenen Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, “Sebze Halini de çözmeye hazırım. Antakya’mızın önemli sorunlarına Hatay Büyükşehir belediyesi çözemiyorsa, yetkiyi bize versin biz çözelim” açıklamasında bulundu. Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.