Meşale Gazetesi

HATAYLI GENÇLERE MİLLİ TAKIM YOLU

HATAYLI GENÇLERE MİLLİ TAKIM YOLU

Genç Millî Takımlara aday oyuncuların performanslarının takibi ve yeni isimlerin kazandırılması çalışmaları kapsamında detaylı oyuncu taramaları devam ediyor.

Bu amaç doğrultusunda Genç Millî Takım antrenörleri tarafından ocak ayı için yurt dışında detaylı bir oyuncu tarama takvimi hazırlandı. Yapılan planlamaya göre, Ümit Millî Takım Teknik Direktörü ve Genç Millî Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas İngiltere’ye, Ümit Millî Takım Yardımcı Antrenörü ve Genç Millî Takımlar Oyuncu ve Maç İzleme Antrenörü Bülent Akyıldız ile U19 Millî Takım Teknik Direktörü Ali Nadir Başkan ise Hollanda’ya gidecek. 19 Yaş Altı Millî Takımımızın da yer alacağı ve mart ayında oynanacak UEFA Avrupa U19 Şampiyonası Elit Tur maçlarının aday kadrosunda yer alması muhtemel isimlerle de görüşmeler gerçekleştirecek olan Ali Nadir Başkan, ilerleyen günlerde bu oyuncuların maçlarını da yerinde takip edecek. 

ADAY OYUNCULAR GÖZLENECEK

U16 Millî Takım Teknik Direktörü Ömür Serdal Altunsöz ve U14 Milli Takım Teknik Direktörü Mehmet Yıldırım ise Almanya’nın çeşitli bölgelerinde düzenlenecek özel turnuva ve karşılaşmalarda, sorumlu oldukları yaş kategorilerinde Genç Millî Takımlar için aday oyuncuları gözlemleyecek. Yapılan gözlemlerin ardından hazırlanacak raporlar, Genç Millî Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas’ın önderliğindeki Genç Millî Takım antrenörlerinin katılacağı toplantıda değerlendirilecek. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.