KÜÇÜKLER: KATİLLERE SAHİP ÇIKANLARLA HESAPLAŞACAĞIZ!

KÜÇÜKLER: KATİLLERE SAHİP ÇIKANLARLA HESAPLAŞACAĞIZ!

İYİ Parti Antakya Belediye Başkan adayı Dr. Ferhat Küçükler, seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantılarına devam ediyor. Küçükdalyan mahallesinde Başkan gibi karşılanan İYİ Parti Antakya Belediye Başkan adayı Dr. Ferhat Küçükler, coşkulu kalabalığa “Hepimiz Antakya’nın çocuğuyuz, doğduğumuz, borcunuz olan toprakları rantçılara” bırakmamak için bu yola çıktık” dedi.

LÜTFÜ SAVAŞ YARDIMLARI STOKLADI

Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı çok dert bir dille eleştiren Dr. Ferhat Küçükler, “Lütfü Savaş’ın deprem yardımlarını dağıtmasını ve seçimlerde dağıtmak için sakladığı konuşuluyor, aynı yardımlara belediyede fatura düzenlendiği konuşuluyor. Lütfü Savaş buna bit açıklama getirsin. Depremden sonra ortalardan kayboldu, sonra çıkıp on binlerce kişinin katillerine methiyeler dizdi, katil müteahhitlere sahip çıktı. Şimdi utanmadan depremzedeleri ziyaret ediyor. Halk sefalet içerisinde yaşarken başkanın ailesi ve yandaşları lüks içerisinde yaşamaya devam ediyorlar” diye konuştu.

BİZLERİ ENKAZ ALTINDA BIRAKTILAR

On binlerce kişinin ölümünden müteahhitler kadar belediyelerin de sorumlu olduğunu söyleyen Küçükler “bu yıkımdan en fazla belediyeler sorumludur. Sorumlu belediyeler o süreçte ortada yoktu. Bizleri enkazların altında bıraktılar. Sonraki süreçte de belediyeler sorumluluk almadı, hepsi halen yüzleri kızarmadan vatandaşlardan oy istiyorlar” dedi.

CEFANIN KRALINA TALİBİZ

“Antakya’nın çocuğuyum, bu toprakların çocuğuyum” diyen Dr. Ferhat Küçükler “Bu toprakları ve Antakya’yı rantçılara ve belediyenin bütçesini peşkeş çekenlere bırakmayacağız. Benim olduğum hiçbir yerde devletin hiçbir kurumu haraç vermez. Ferhat Küçükler geldiği zaman hortumu kesecek. Milletinden çalandan milliyetçi olmaz, Devletinden alandan Devletçi olmaz, Halkından çalandan halkçı olmaz, Dini sömürenden de dindar olmaz. Bu maneviyat sömürücülerine prim vermeyin. Biz bütün zorlukların farkındayız ve Cefanın kralına talip olduğumuzu biliyoruz” şeklinde konuştu. Dr. Ferhat Küçükler “Bu millet iktidarla ana muhalefet arasında sıkışıp kalmış. Zannediyorlar ki yalnızca kendileri kazanabilir. Milletten kopuklar. Seçmenin oyunu cepte zannediyorlar. Ama Antakya’nın evlatları her iki partiye 31 Mart’ta dersini verecektir. Biz sahada bunu görebiliyoruz” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.