HATAYSPOR ASLAN KAFESİNDE

HATAYSPOR ASLAN KAFESİNDE

Bordo-beyazlı temsilcimiz Atakaş Hatayspor, TOKİ tarafından yaptırılan Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde Galatasaray’a konuk olacak.

İlk maçı 2-1 kazanarak rakibine ligdeki tek mağlubiyetini tattıran Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor, bu akşam oynanacak maçta bir kez daha Galatasaray karşısında sahaya 3 puan için çıkacak. Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında 2 Nisan Salı günü Atakaş Hatayspor’u konuk edecek Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımın başında iç sahada üst üste kazanma rekorunu kırmak istiyor.

MAÇ ÖNCESİ GS’Lİ YILDIZDAN ŞOK HABER GELDİ

Galatasaray’daki performansıyla dikkat çeken Barış Alper Yılmaz, önümüzdeki sezon takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Cimbom’un genç yıldızı Barış Alper Yılmaz, Hatayspor maçında süre alması halinde sarı kırmızılı formayla 100. resmi maçına çıkacak. Performansıyla göz dolduran 23 yaşındaki futbolcu, transferde Avrupa kulüplerini peşine taktı. Okan Buruk’un ‘joker’i konumundaki Barış Alper Yılmaz’ın sezon sonunda takımdan ayrılması gündeme geldi. Galatasaray’ın genç yıldızı Barış Alper Yılmaz için İtalya Serie A ekiplerinden Napoli’nin ilgisi oldukça ciddi. Okan Buruk’un birçok mevkide görev vermesi sebebiyle ‘Joker’ olarak anılan genç futbolcu için daha önce 12 milyon euro’su garanti bonuslarla 20 milyon euro’yu bulan bir teklifte bulunan İtalyan ekibi teklif yükseltti. Türkiye Gazetesi’nin haberine göre; Napoli transfer için garanti ücret teklifini 16’ya, başarı bonuslarıyla birlikte toplam tutarı da 25 milyon euro’ya çıkardı. Türkiye Gazetesi’nin haberine göre; Napoli transfer için garanti ücret teklifini 16’ya, başarı bonuslarıyla birlikte toplam tutarı da 25 milyon euro’ya çıkardı.

MAÇIN HAKEMİ ALİ ŞANSALAN

Galatasaray-Hatayspor maçını Ali Şansalan yönetecek. Süper Lig’in 31. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler belli oldu. Milli aranın ardından Trendyol Süper Lig’de haftanın maçı olarak gösterilen Galatasaray-Hatayspor maçını Ali Şansalan yöneteceği açıklandı. Şansalan’ın yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Mehmet Kısal yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Mehmet Türkmen yapacak. Mücadele Bein Sports 1’den naklen yayınlanacak. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.