BAŞKAN SARI: TÜM İSLAM ALEMİNİN MÜBAREK RAMAZAN AYINI TEBRİK EDİYORUM

BAŞKAN SARI: TÜM İSLAM ALEMİNİN MÜBAREK RAMAZAN AYINI TEBRİK EDİYORUM

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ramazan ayının kalplerdeki sevgiyi, sofralardaki bereketi ve ülkemizdeki birlik beraberlik duygularını arttırmasını temenni eden Başkan Sarı, başta Filistin’deki mazlumlar olmak üzere zulüm altındaki tüm İslam coğrafyasının bir an önce özgürlüğüne kavuşması dileğinde bulundu. Başkan Sarı, mesajında “Ensar şehrimiz medeniyetlerin buluşma noktası Altınözü’müzde İslam Âlemi’nin özlemle beklediği, başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Aynı sofralarda bir lokma ekmeği bir yudum suyu paylaştığımız mübarek Ramazan ayının kalplerimizdeki sevgiyi, soframızdaki bereketi ve ülkemizdeki birlik beraberlik duygularını arttırmasını niyaz ediyor, Filistin’deki mazlum kardeşlerimiz başta olmak üzere zulüm altındaki tüm İslam coğrafyasının bir an önce özgürlüğüne kavuşmasını temenni ediyorum. Tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor, yüce Allah’tan bizleri daha nice Ramazan aylarına ulaştırmasını niyaz ediyorum. Birlik ve beraberlik sofralarında buluşalım” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.