HATAYSPOR KADIKÖY’DE HÜSRANA UĞRADI

HATAYSPOR KADIKÖY’DE HÜSRANA UĞRADI

Atakaş Hatayspor, Süper ligin 9. haftasında Kadıköy deplasmanında Fenerbahçe’ye konuk olduğu maçta sahadan 4-2’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Hatayspor’un gollerini 54’te frikikten Faouzi Ghoulam ve 90+3’te Rayane Aabid kaydetti. İkinci yarıda rakibine kök söktüren Hatayspor, ilk yarıda yediği 3 golün etkisiyle geri dönüşü gerçekleştiremese de oynadığı oyun ile takdir topladı. Bordo-beyazlı temsilcimiz Atakaş Hatayspor sahaya kalede Erce, savunmada Kilama, Burak Y., Burak B., Ghoulam, orta alanda Aburjania, Matondo, Bashiru, Rivas, Fernandes, forvette ise Dadashov 11’i ile çıktı. İsmail Kartal yönetimindeki rakip Fenerbahçe ise kalede Livakovic, savunmada Osayi, Becao, Djiku, Ferdi, orta alanda Fred, İsmail, Szymanski, kanatlarda İrfan, Tadic, forvette ise Dzeko 11’i ile sahaya dizildi. Volkan Bayarslan’ın düdüğü ile başlayan karşılaşmada ilk vuruş Fenerbahçe’den geldi. İlk tehlike Fenerbahçe’den geldi. Djiku’nun pasında hareketlenen Ferdi’nin aşırtması Erce’de kaldı.

FENERBAHÇE GOLLERİ ERKEN BULDU

6’da Fenerbahçe Szymanski ile hesabı açtı. İsmail’in baskısıyla kazanılan topta İrfan diğer kanadı gördü. Tadic’in ortasında Szymanski Erce’nin önünde topa dokundu ve Fenerbahçe’yi 1-0 öne geçirdi. 12’DE Dzeko Çalımlarla ilerledi. İçeriye ortasını Burak uzaklaştırdı. 15’te Osayi Samuel ile Fenerbahçe farkı 2’ye çıkardı. Ön alan baskısı ile topu kapan İsmail topu İrfan’a aktardı. Tadic, içeriye ortaladı. Top defanstan sekti. Osayi Samuel sol ayak içiyle dönen topa dokundu ve topu ağlara gönderdi. 20’de İrfan yine baskı ile topu kaptı. Pasında Tadic ortaladı. Arka direkte Dzeko kafayı vurdu. Ters ayakla yakalanan Erce topu parmaklarının ucuyla çeldi. Defans topu uzaklaştırdı. 36’da Tadic içeriye yüklendi. Szymanski önünde kalan topu ayak içiyle kaleye gönderdi. Top üstten auta çıktı. 38’de Erce topu uzaklaştırmak isterken araya Fred girdi. Topu Dzeko’ya aktardı. Dzeko  sol ayağıyla Erce’nin yanından topu ağlara göndererek farkı 3’e çıkardı. 41’de Fenerbahçe 4’üncü gole yaklaştı. İrfan can ayak içi vuruşunda Erce topu çıkardı. Burak topu tehlike bölgesinden uzaklaştırdı. Kornerde yine Burak kaleye yönelen topu son anda uzaklaştırdı. 48’de Szymanski kornerde ortaladı. Dzeko’nun kafa şutu auta çıktı. İlk yarı bu pozisyonun ardından Fenerbahçe’nin 3-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

GHOULAM ŞIK GOLLE LİVAKOVİC’İ AVLADI

İkinci yarıya Hatayspor hızlı başladı. Ceza sahasına yapılan ortaya kafa vuruşu yapan Dadashov’un şutunu direk dibinde Livakovic çıkardı. 54’te Faouzi Ghoulam frikikten golü kaydetti. Hatayspor serbest vuruşunda topun başına geçen Ghoulam Livakovic’i avladı ve durumu 3-1’e getirdi. 59’da Fenerbahçe atağında Dzeko çevirdi, Hatayspor defansı topu kornere attı. 60’da Hatayspor Lamkel Ze ile yüklendi. Lamkel’in uzaktan şutu Livakovic’de kaldı. 62’de Szymanski’nin yerde kalmasının ardından frikik kararı verildi. Frikikte topun başına geçen İrfan Can frikikten topu ağlara gönderdi ve durumu 4-1’e getirdi. 70’te İrfancan ile Fenerbahçe yüklendi. Burak’ın faulünde hakem frikik kararı verdi. Frikikte topun başına geçen Szymanski’nin şutu üstten auta çıktı. 77’de Fisayo Dele Bashiru Fenerbahçe defansını geçti, dar açıdan şutunu Livakovic son anda çıkardı. 83’te Ryan Kent topu çekti, sol ayağıyla şutu Görkem’e çarparak kornere çıktı. 90+4’te baskı sonucu kapılan topa hareketlenen Rayane Aabid ceza sahasının dışından çektiği şut ile şık bir gole imza attı ve skoru 4-2’ye getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele Fenerbahçe’nin 4-2’lik üstünlüğüyle tamamlandı. Hatayspor, bu mağlubiyetle 9 hafta sonunda 14 puanda kaldı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.