HATAYSPOR KARAGÜMRÜK’Ü AĞIRLIYOR

HATAYSPOR KARAGÜMRÜK’Ü AĞIRLIYOR

Atakaş Hatayspor Adana Demirspor galibiyetinin ardından ligde çıkışını sürdürme yolunda bugün Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak.

10 hafta sonunda 3 puana kavuşarak galibiyet hasretine son veren Hatayspor’un bugün Yeni Mersin Stadyumu’nda Karagümrük’ü ağırlayacağı karşılaşma saat 17.00’de başlayacak. Mücadele öncesinde Atakaş Hatayspor’da Didier Lamkel Ze Fransa’nın Metz takımına transfer oldu. Ömer Faruk Beyaz ise ameliyat olduğu için mücadelede forma giyemeyecek.

MÜCADELE SAAT 17.00’DE BAŞLAYACAK

İki futbolcunun yanı sıra Dadashov, Aburjania, Görkem, Hodzic, Fernandes, Kilama ve Matondo sarı kart sınırında yer alıyor. Bu futbolcular Karagümrük maçınsa sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak olan Başakşehir mücadelesinde forma giyemeyecek. Rakip Fatih Karagümrük takımında ise Ryan Mendes cezası nedeniyle, Kevin Lassagna ve Dimitrios Kourbelis sakatlıkları dolayısıyla forma giyemeyecek. Mücadele bugün saat 17.00’de başlayacak ve Bein Sports’tan naklen yayınlanacak.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.