HATAYSPOR SAMSUN VİRAJINDA

HATAYSPOR SAMSUN VİRAJINDA

Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında sahasında Yılport Samsunspor’u ağırlayacak.  

Bordo-beyazlı kulübün açıklamasına göre, Hatay ekibi 17 Mart Pazar günü Mersin’de konuk edeceği Samsunspor hazırlıkları kapsamında Erdemli Atış Poligonu’ndaki sahada antrenman yaptı. Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınmanın ardından pas ve dar alan çalışması yaptı. Basına kapalı antrenman 1 saat 25 dakika sürdü. Bu antrenmanın ardından Samsun’a hareket eden Hatayspor, yarın oynanacak maçı beklemeye başladı.

KAMİL AHMET VE KİLAMA YOK

Hatayspor’da kritik Samsunspor maçı öncesinde Kamil Ahmet Çörekçi ve Guy-Marcelin Kilama sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayacak. Samsunspor’da ise Youssef Bennansser sakatlığı, Marius Mouandilmadji ise cezası nedeniyle maçta forma giyemeyecek.

HATAYSPOR MAÇI 6 PUAN DEĞERİNDE

Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, “Hatayspor ve Pendikspor karşılaşmaları bizim hangi tarafa doğru bakacağımız çok net bir şekilde göstermiş olacak. Yani bu iki karşılaşmadan iyi bir sonuçla ayrıldığımız zaman tamamen değişik hesaplar yapmaya başlayacağız” dedi. Trendyol Süper Lig’de Samsunspor, son haftalarda ki başarılı saha sonuçlarıyla tüm dikkatleri üzerine toplarken; Pazar günü deplasmanda oynayacağı Hatayspor karşılaşmasına büyük önem veriyor. Ligde tutunabilme adına bu maçın son derece önemli olduğunu dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Futbol Direktörü Fuat Çapa, rakipleriyle 6 puan değerinde çok kritik bir müsabaka oynayacaklarını söyledi. Çapa daha sonra sözlerini şu şekilde sürdürdü;  KRİTİK BİR MAÇ  “Her iki takım açısından önemli bir karşılaşma olacak. Çünkü ligde altımıza bakıyoruz çok büyük puan farkı yok, üstümüze bakıyoruz çok puan farkı yok, şu an arada bir yerdeyiz. Bundan sonra oynayacağımız Hatayspor ve Pendikspor karşılaşmaları bizim hangi tarafa doğru bakacağımız çok net bir şekilde göstermiş olacak. Yani bu iki karşılaşmadan iyi bir sonuçla ayrıldığımız zaman tamamen değişik hesaplar yapmaya başlayacağız”.

MAÇIN HAKEMİ BURAK ŞEKER

Pazar günü Mersin’de oynanacak olan Hatayspor-Samsunspor maçı hakemleri belli oldu. TFF-MHK açıklamasına göre, Hatayspor-Samsunspor maçını orta hakem Burak Şeker yönetecek. Antalya bölgesine mensup Burak Şeker bu sezon Aralık ayında İstanbul’da bordo-beyazlı ekibin 1-0 yenildiği M. Başakşehir maçını yönetmişti. Pazar günkü maçta Burak Şeker’in yardımcıları; Murat Ergin ile Abdullah Uğur Sarı, maçın 4.hakemi de Muhammet Ali Metoğlu olacak.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.