MHP HATAY MİLLETVEKİLİ KAŞIKÇI ‘’ CUMHUR İÇİN İSTİKRAR ‘’

31 Mart Yerel Seçimleri için durmadan çalışmalarını sürdüren MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ilçe gezilerinde beka vurgusu yaparak “cumhur için İstikrar” diyor.

MHP HATAY MİLLETVEKİLİ KAŞIKÇI  ‘’ CUMHUR İÇİN İSTİKRAR ‘’

31 Mart Yerel Seçimleri için durmadan çalışmalarını sürdüren MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ilçe gezilerinde beka vurgusu yaparak “cumhur için İstikrar” diyor. Ziyaretleri kapsamında Yayladağı, Altınözü, Dörtyol, Payas ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdüren Kaşıkçı “Beka için milli karar, Cumhur için İstikrar” diyerek seçmene beka vurgusu yapıyor.

AK Parti Milletvekilleriyle koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdüren Lütfi Kaşıkçı her ziyaretlerde diğer milletvekilleriyle ortaklaşa çalışmaya devam ediyor.

ALTINÖZÜ’NDEN YAYLADAĞI’NA

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı sosyal medya paylaşımlarında “Altınözü İlçemizde Sn. Milletvekilimiz Abdulkadir Özel ile Ak Parti ve MHP ilçe teşkilatları ortak istişare toplantısı gerçekleştirdik. Kadın kollarımıza ve gençlik teşkilatlarımıza sonsuz teşekkürler.
“Beka için milli karar Cumhur için istikrar” Sn. Milletvekilimiz Abdülkadir Özel beyle İskenderun Kültür Merkezinde Belediye Meclis Üyesi Adayları ile istişare toplantımızı sonlandırdık. Katılım sağlayan Erzin, Dörtyol, Payas, İskenderun, Belen ve Arsuz Meclis Üyesi Adaylarına teşekkür ederim.

BEKA İÇİN MİLLİ KARAR

“Yayladağı İlçemizde Sn. Milletvekilimiz Abdulkadir Özel ile Ak Parti ve MHP ilçe teşkilatları ortak istişare toplantısı gerçekleştirdik. Kadın kollarımıza ve gençlik teşkilatlarımıza sonsuz teşekkürler.
“Beka için milli karar Cumhur için istikrar “Reyhanlı İlçemizde Sn. Milletvekilimiz Abdulkadir Özel ile Ak Parti ve MHP ilçe teşkilatları ortak istişare toplantısı gerçekleştirdik. Kadın kollarımıza ve gençlik teşkilatlarımıza sonsuz teşekkürler. “Beka için milli karar Cumhur için istikrar” ifadelerini kullandı

HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.