HATAYSPOR SİVAS DEPLASMANINDAN İYİ SONUÇLA DÖNMEK İSTİYOR

HATAYSPOR SİVAS DEPLASMANINDAN İYİ SONUÇLA DÖNMEK İSTİYOR

Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig 7’nci hafta maçında yarın deplasmanda Sivasspor’la karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Trabzonspor karşısında görkemli bir geri dönüşe imza atarak moral depolayan Bordo-Beyazlılar zorlu Sivas deplasmanından da iyi bir sonuçla dönerek çıkışını sürdürmek istiyor.Atakaş Hatayspor 6 maç sonunda aldığı 2 galibiyet ve 4 beraberlikle haftaya 10 puanla 5’inci sırada giriş yaptı. Ev sahibi ekip Sivasspor ise 6 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik, 2 yenilgi aldı. 6 puana sahip olan Sivas ekibi 15’inc sırada yer alıyor.

HATAYSPOR’UN MUHTEMEL 11’İ

Bordo-Beyazlı ekibin teknik patronu Volkan Demirel’in Trabzonspor maçında sahaya sürdüğü ilk 11’de değişikliğe gitmesi beklenmiyor. Hatayspor’un zorlu maça, Erce, Ghoulam, Burak, Kilama, Kamil, Massanga, Aburjania, Bashiru, Strandberg, Rivas ve Lamkel Ze ilk 11’yle başlaması bekleniyor.

MAÇIN HAKEMİ MURAT ERDOĞAN

30 Eylül Cumartesi günü Sivas 4 Eylül Stadı’na saat 13.30’da başlayacak olan mücadeleyi Antalya bölgesi üst klasman hakemlerinden Murat Erdoğan yönetecek. Maçın birinci yardımcı hakemi İbrahim Çağlar Uyarcan, ikinci yardımcı hakemi ise Ali Can Alp olarak açıklandı. Abdullah Buğra Taşkınsoy ise maçta dördüncü hakem olarak görev yapacak.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.