BU VAHŞETİN SORUMLUSU LÜTFÜ SAVAŞ’TIR

BU VAHŞETİN SORUMLUSU LÜTFÜ SAVAŞ’TIR

Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı hayvan barınağında her geçen gün vicdanları biraz daha kanatan vahşet yaşanıyor.

Aç bırakılan sokak hayvanları açlıktan ölen diğer hayvanların leşlerini yemek zorunda kalıyor. Hayvan barınağında yaşanan bu vahşetin tek sorumlusu Lütfü Savaş’tır. Hatay halkı her şeyi sineye çeker. Yol yapmazsınız, çukurdan geçer sesini çıkarmaz, suyu kesersiniz sabreder, altyapı yapmazsınız kanalizasyon tıkanır, sabreder, ancak söz konusu hayvanların mide bulandıran görüntüleri olunca hiç kimse buna sabır da edemez, sessizliğini de koruyamaz. Oradaki hayvanlar Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne emanet edilen sessiz dostlarımızdır.

YANDAŞLARI DOYURDUNUZ BİR TEK HAYVANLARI DOYURAMADINIZ

EXPO’ya milyonlarca dolar para döken, yandaş müteahhitlere milyonlar akıtan Lütfü Savaş, yüzlerce insanı doyurdu da sahipsiz, sessiz hayvanları mı doyuramadı. Bu yaşanılan hangi vicdana, hangi dine, hangi imana sığar. Hatay halkını hizmetten mahrum bıraktınız. Hatay halkını asli hizmetlerden bile mahrum bıraktınız. Yeri geldi Hatay Meş’ale Gazetesi olarak eleştirdik. Yeri geldi sustuk. Ancak, hayvan barınağında yürekleri dağlayan, bir gözü kör hayvanlar, ölen kardeşini parçalamaktan başka çaresi olmayan, yiyeceği içeceği olmayan, bakımsızlıktan ölmek üzere olan bu hayvanlara susamayız. Bir zulme susan dilsiz şeytandır sözünden hareketle herkesi bu vahşete karşı HBB’ye tepki koymaya davet ediyoruz.

ÇOĞU HAYVAN DOĞADA AÇ GEZİYOR

Hayvan barınağına alınmayan, kısırlaştırılarak doğaya bırakılan çok sayıda hayvan, açlıktan insanlara saldırıyor, şehir ve mahalle merkezine kadar inerek yiyecek arıyor. Bazen de insanlara saldırıyorlar. Dağlarda aç kalan ve hayvan barınağında açlıktan zombiye dönüşen bu hayvanların sorumluluğu ve vebali Lütfü Savaş’ındır.

HAYVAN HAKLARI SAVUNUCULARI NEDEN SESSİZ?

Buradaki tüm hayvan ölümlerinin baş sorumlusu Lütfü Savaş’tır. Hayvan barınağındaki bakıcısından, güvenliğine bu vahşete sessiz kalan da bu suçun ortağıdır. Hayvan ölümlerine karşı biz Hatay Meş’ale Gazetesi olarak hayvan hakları derneklerini ve hayvanseverleri tepki vermeye davet ediyoruz. Bu vahşete karşı hayvanseverler neden sessiz. Mevzubahis Lütfü Savaş olunca mı sessizliğe büründünüz. Orada adeta mecburiyetten zombiye dönüşen ve tek çarelerinin ölen aile bireylerini yemek olan hayvanların vebali tüm sessiz kalanların üzerinedir. Başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş olmak üzere bu vahşetin tüm sorumlularını kınıyor ve takdiri Hatay kamuoyuna bırakıyoruz.

Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.