BAŞKAN GÜL, BELEN İÇİN ÇALIŞIYORUZ

BAŞKAN GÜL, BELEN İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, ilçede yapımı devam eden çalışmaları denetledi.

Başkan Gül, restorasyon çalışmalarının hızla devam ettiği eski Ziraat Bankası alanında, incelemede bulundu. Halilbey mahallesinde devam eden kilitli parke yapım çalışmalarını inceleyerek, mahalle sakinleriyle sohbet etti. Muhlisali mahallesinde devam eden kilitli parke yol yapım çalışmasını yerinden inceleyerek, fen işleri müdürüyle yapılmasını planladığı proje üzerine istişarede bulundu.

Onbir ayın sultanı rahmet, bereket ve dayanışma ayında, Şenbük mahalle muhtarı Mevlüt Vurucu’yla birlikte, aileleri ziyaret etti. Temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşlar tarafından çevreye atılan çöplerin ve yabani otların temizliğini temizledi.

Başkan Gül’ün talimatlarıyla çalışmalar kısa zamanda tamamlandı. 

AZİM VE KARARLILIKLA ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM ETMEKTEYİZ

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, sitemize yaptığı açıklamada, “İlk günkü azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Belen Belediyesi olarak güçlü bir şekilde yatırımlarına devam edecek ve bizlerde şehrimizin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz.

Geride bıraktığımız iki yıllık görev süremizde şehrimizin eksik olan alt yapı çalışmalarını tamamlayarak, gerekli fiziksel üst yapı çalışmalarını hızla yapıyoruz. Biz tüm birimlerimizle Belen için çalışıyoruz” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.