HATAYSPOR’UN HEDEFİ KÜMEDE KALMAK

HATAYSPOR’UN HEDEFİ KÜMEDE KALMAK

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Çaykur Rizespor maçı sonrası yaptığı açıklamada Hatayspor’un alt sıralarda mücadele edeceğinin netleştiğini ifade etti. Rize deplasmanına 1 puan hedefiyle geldiklerini ancak bunu başaramadıklarını ifade eden Demirel, “Biz artık aşağılarda mücadele edeceğimizi gösterdik. Önümüzdeki iki tane iç sahada oynayacağımız maç var. Bunları kazanıp devam etmek istiyoruz. Rize’ye puan almaya geldik. İşin açıkçası ilk defa bir maça puanlar değil, puan almaya geldim ama bugün beceremedik. Önümüzdeki maçlara bakıp inşallah en iyi şekilde sezonu bitirmeye çalışacağız” diye konuştu.

PALUT: RAKİBİMİZE GOL POZİSYONU ŞANSI TANIMADIK

Çaykur Rizespor’un teknik direktörü İlhan Palut, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında değerli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Hatayspor’a gol şansı tanımadıklarını ifade eden Palut, “Maçın genelinde rakibimize gol pozisyonu şansı tanımadık. Değerli bir galibiyet aldık. Pozisyonlar bulduk. Maçın genelinde rakibimize gol pozisyonu şansı tanımadık. Değerli bir galibiyet aldık. Yoğun maç trafiği girişinde bizim için üç puan değerliydi. Çok kısa zamanımız var. Tekrar önümüzdeki maça hazırlanmak zorundayız” sözlerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.