HBB’DEN VATANDAŞLARA ZULÜM

HBB’DEN VATANDAŞLARA ZULÜM

CHP’li Hatay Büyükşehir Belediyesi yönetimi kendisine muhalif olanlara karşı zulüm uygulamaktan geri durmuyor. Ana arter olmayan Yüzbaşı Asım Caddesi’ni ücretli otopark kapsamına alan HBB yönetimi Antakya Belediyesi’nin de olduğu caddede bulunan vatandaşlara her türlü çileyi reva görüyor. HBB eliyle her türlü hizmetten mahrum bırakılan caddede yer alan HBB yönetimine muhalif olarak bilinen Hatay Meş’ale Gazetesi’nin ve Antakya Belediyesi’nin bulunduğu caddenin ücretli hale getirilmesine vatandaşlar tepki gösterdi.

VATANDAŞLAR YANLIŞ KARARDAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR

Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz vatandaşlar, “Sözde halkçı olan CHP’li HBB yönetimi halka çile çektirmeye devam ediyor. Çoğu ana caddede uygulanmayan ücretli otopark uygulaması ara cadde olmamıza rağmen UKOME kararıyla bizlere reva görülüyor. Burada binlerce vatandaşın evi var. Yüzlerce araç var. Aracımızı evimizin önüne koymayıp nereye koyacağız. Kendi apartmanımızın önü için ücret mi ödeyeceğiz. Bu işbilmezlikten başka bir şey değildir. Vatandaşa çile çektiren HBB yönetimini ve Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nı aklını başına almaya davet ediyoruz. Bu yapılan işlem kendisine muhalif olan herkese ceza vermekten ibarettir. HBB yönetimini ve Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nı kınıyor, bu zalimce uygulamadan bir an önce vazgeçmelerini tavsiye ediyoruz. Karara 15 kamu kurum temsilcileri ve 11 de HBB temsilcilerinin onay verdiğini öğrendik. Ara caddeye ne hakla hizmet ücretli otopark uygulaması yapılıyor. Bunlar yaşadıkları ili ve ilçeyi tanımıyorlar. Bu saçma sapan karardan acilen dönülmesini ve vatandaşlardan özür dilenmesini istiyoruz” ifadelerini kullandılar.

ÇAYLI: LÜTFÜ SAVAŞ’A KARŞI DİRENECEĞİZ

Söz konusu cadde üzerinde bulunan Hatay Meş’ale Gazetemiz imtiyaz  sahibi  Kazım Çaylı ise, “HBB başkanı Lütfü Savaş bey’in işletmemiz olan HATAY MEŞ’ALE GAZETESİ’nin bulunduğu Ürgen paşa mahallesi yüzbaşı asım caddesine yönelik #PARALI #OTOPARK Yapması tarafımızca manidardır. Hani nerede Cumhur ittifakı üyeleri Biz her olumsuzluğa rağmen Canımızla kanımızla sayın cumhurbaşkanımızın ve cumhur ittifakının yanında olmaya devam edeceğiz. Lütfü Savaş size karşı direneceğiz. HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz bey, ATSO başkanı Hikmet Çinçin bey Şöförler Cemiyeti Başkanı Aziz Yılmaz bey, Antakya Ticaret Borsası Başkanı Ali Celal Mursaloğlu bey sizi ve sizleride HBB’nin Hatay Meşale Gazetesi’ne uygulamış olduğu özel muamele için göreve davet ediyorum”.

Vatandaşlar, HBB yönetiminden acilen verilen karardan dönülmesini ve caddenin ücretli otopark uygulaması kapsamından çıkartılmasını istiyor. Haber: Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.