“HENTBOL İYİLEŞTİRİR PROJESİ” HATAY’DA DEVAM ETTİ

“HENTBOL İYİLEŞTİRİR PROJESİ” HATAY’DA DEVAM ETTİ

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) ve Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) iş birliğindeki “Hentbol İyileştirir Projesi” (Handball Heals) kapsamında oluşturulan gönüllü timi, Hatay’da faaliyetlerini sürdürdü.

Türkiye Hentbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, proje kapsamında, depremzedelere destek olmak, okula devam eden ve bölgede bulunan konteynerlerde yaşayan çocuklara moral vermek ve spor aracılığıyla psikososyal destek sağlamak amaçlanıyor.Bu kapsamda Samandağ ilçesine giden THF çalışanı ve hentbolculardan oluşan gönüllü timinde; THF Genel Koordinatörü Zeki Pehlivan, THF Uluslararası Faaliyetler Koordinatörü Zeynur Pehlivan, 19 Yaş Altı Kadın Milli Takımı Antrenörü Hakan Dinler ve kendisi de depremzede 15 Yaş Altı Milli Takımı Antrenörü Savaş Yüksek yer aldı.

İlk etkinlik, Samandağ Cumhuriyet Ortaokulunda beden eğitimi öğretmenleri Ali Suadiye, Sezgin Çam, Ruken Sanem Avcı ve 60 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.İkinci etkinlik ise Hatay merkezde, Katar 4 Konteyner Kenti’nde yapıldı. Yaklaşık 100 çocuğun katıldığı etkinliğe, kentte görevli antrenörler de destek verdi.EHF ile ortak yürütülen “Hentbol İyileştirir Projesi”, gelecek aylarda da devam edecek.(AA)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.