İKTİDAR YOLUNDA DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ

İKTİDAR YOLUNDA DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ

CHP Hatay İl Başkanı Dr. H. Ramiz Parlar, CHP Hatay ailesi olarak iktidar yolunda durmadan çalışacaklarını kaydetti. Başkan Parlar, partide başkandan üyelere, ilçe başkanlarından mahalle temsilcilerine kadar herkesin yekvücut olduğunu belirterek, CHP’yi ilk seçimde iktidar yapmaya kararlı olduklarını vurguladı.

ÇİFTÇİLERİN VE ESNAFIN SORUNLARINA YAKIN TAKİP

Parlar, iktidar olma yolunda her gün ziyaretlerde bulunarak çeşitli temaslar gerçekleştirdiğini söyledi. Parlar, yaptığı açıklamada, “İş adamı Ali Çökmez’i iş yerinde ziyaret ederek gündemi değerlendirdik. Ali beye yakınlığı ve güzel sohbeti için çok teşekkür ediyorum. Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Defne Belediyesi Meclis Üyemiz Kemal Gül’ü ziyaret ederek, nakliye sektörünün sorunları ile ilgili görüştük. Göstermiş olduğu ilgi ve yakınlığa çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Çok değerli ağabeyim Cemil Mansur’u il başkan yardımcılarımız Erdal Karataş ve Davut Ocak ile birlikte ziyaret ettik. Nakliye sektörünün sorunlarını ve çözüm önerilerini konuştuk. Tabi bunun dışında keyifli bir sohbet ve nazik ev sahipliği ile karşılaştık. Çok teşekkür ediyorum. Çiftçilerimizin sorunları ve çözüm önerilerimiz konusunda Antakya Ziraat Odası Başkanımız Mehmet Okay ile çok değerli bir görüşmemiz oldu. Yakın ilgisi ve güzel ağırlaması nedeniyle kendilerine çok teşekkür ediyorum. Defne Ziraat Odası Başkanımız Sedat Duran’ı ilçe başkan yardımcım Erdal Karataş ile birlikte ziyaret ederek Defneli çiftçilerimizin sorunlarını konuştuk. Şehrimizin önemli iş insanı, değerli dostumuz Ekrem Kondakçı’yı iş yerinde ziyaret ederek görüşlerini aldık, gündemi değerlendirdik. Kendilerine nazik ev sahipliği ve yakınlığı için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI

VATANINI SEVENLER FEDERASYONU’NDAN PARLAR’A ZİYARET

Vatanını Sevenler Federasyonu Hatay İl Başkanı Hasip Aslanoğlu öncülüğündeki heyet, CHP Hatay İl Başkanı H. Ramiz Parlar’a ziyaret gerçekleştirildi. Burada heyeti İl Başkanı H. Ramiz Parlar karşıladı. Başkan Parlar, federasyonun ülkemiz için faydalı bir oluşum olduğunu bildiğini belirterek Aslanoğlu ve yönetimine başarılar diledi. Başkan Aslanoğlu da siyasi parti ayırmaksızın ülke menfaatine çalışan herkesi ziyaret edeceklerini belirtti ve CHP’ye Hatay’a hizmet yolunda başarılar diledi. Ziyarette Başkan Aslanoğlu tarafından İl Başkanı H. Ramiz Parlar’a plaket takdim edildi. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

PARLAR: “FİKİR ALIŞVERİŞLERİNİ ÖNEMSİYORUM”

Başkan Parlar, açıklamasında, “Cumhuriyet Halk Partisi halkın ve STK’ların görüşlerine önem veren bir partidir. İktidar olma yolunda herkesle görüşmeye, kucaklaşmaya ihtiyacımız var. Bu anlamda istişareleri çok önemsiyor ve sık sık ziyaretler gerçekleştirerek halkın, çalışanların, işverenlerin ve STK’ların nabzını tutuyoruz. Partimizin tüm kademelerinde de ziyaretler titizlikle devam ediyor. CHP, gönül bağı ile birbirine bağlı olanların adresidir. İnanıyorum ki çalışmalarımız sonucunda halkın takdiri ile CHP Hatay’da ve Türkiye’de iktidar olarak halkımızı özlenen günlere kavuşturacaktır. Doğru, düzgün ve adaletli bir Türkiye için herkesi CHP’ye davet ediyorum” şeklinde konuştu.Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.