YEŞİLDAL: “VATANDAŞIN DERDİ BENİM DE DERDİMDİR”

YEŞİLDAL: “VATANDAŞIN DERDİ BENİM DE DERDİMDİR”

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, depremle yerle bir olan Hatay’ın sorunlarını çözmek için kenti karış karış geziyor.

Depremzedelerin dertleriyle hemhal olmak, vatandaşların bir yarasına merhem olmak gayesiyle hareket eden Milletvekili Yeşildal, Antakya’ya bağlı Madenboyu, Akçaova, Alaaddin, Yeşilova, Suvatlı, Melekli ve Demirköprü Mahalleleri’nde kendisini karşılayan yoğun kalabalık vatandaş grubuyla kucaklaşan Milletvekili Yeşildal’a ziyaretlerinde Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Av. Emrullah Gülen, AK Parti Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Sönmez, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

“VATANDAŞIN DERDİ BENİM DERDİMDİR”

AK Parti’nin hiç kimseyi sahipsiz ve zorda bırakmayacağını belirterek konuşmasına başlayan Milletvekili Yeşildal, kimsesizlerin kimsesi olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elini Hatay’dan hiç çekmediğini ifade etti. Hatay’ın yeniden ayağa kaldırılması için tüm kabinenin gözünün kulağının Hatay’da olduğunu kaydeden Yeşildal, “Hatay depremin hasarının %50’sini tek başına yaşayan bir kent. Dolayısıyla bu yıkımı kaldırmak da çok zor. İnşallah bu yıl sonuna kadar enkaz kaldırma çalışmalarını tamamlayacağız. Vatandaşlarımızın diğer konularda da istekleri elbette var. Biz bu isteklerinizi dinlemeye ayağınıza geldik. Sadece seçim döneminde değil her zaman yanınızdayız demek için buradayız. Sizlerin emrindeyiz. Vatandaşımın derdi benim derdimdir diyen Cumhurbaşkanımızın bizzat sizlere selamlarını iletiyorum. 14 ve 28 Mayıs’ta başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bize verdiğiniz takdire şayan desteğinizin karşılığında sizlere eski Hatay’ı daha da güzel şekilde sunmak için gerek devlet kurumlarımızın yapımına, gerek TOKİ ve köy konaklarımızın, gerekse de kentin imarı çalışmalarına devam ediyoruz. Hatay’da son vatanda evine girene dek biz sahadan ayrılmayacağız. Her zaman sizin yanınızda olacağız” ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLİ YEŞİLDAL BAKAN ÖZHASEKİ İLE DE GÖRÜŞTÜ

Milletvekili Yeşildal, Yeşilova Mahallesi’nde vatandaşların sorusu üzerine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Yoğun gündemi arasında Milletvekili Yeşildal’ın kendisine halkın merak ettiği sorulara cevap veren Bakan Özhaseki’ye teşekkür eden Milletvekili Yeşildal, yaptığı açıklamada, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız sayın Mehmet Özhaseki beyefendi ile Yeşilova Mahallesi sakini vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için görüşme gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bakanlarımız, milletvekillerimiz ve teşkilatımız ile gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Milletvekili Yeşildal, misafirperverliklerinden dolayı tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.