ÖĞRENCİLER SORDU, BAŞKAN YALÇIN YANITLADI

ÖĞRENCİLER SORDU, BAŞKAN YALÇIN YANITLADI

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, tamamlanmasında büyük pay sahibi olduğu Yayladağı Kültür Merkezi’nde öğrencilerle bir araya geldi. 

8. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik Lise ve Üniversite sınavlarına hazırlıkta başarı ve başarının ödüllendirilmesi konulu programda Başkan Yalçın, öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtladı. Başarının Sırrı adlı programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil de katılım gösterdi. 

BAŞKAN YALÇIN ÖĞRENCİLERE HEDİYE TAKDİM ETTİ 

Başkan Yalçın, programla ilgili yaptığı açıklamada; “Geleceğimizin teminatı gençlerimiz sordu, biz cevapladık. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Başarının Sırrı” adlı programa katılım sağladık. 8. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik Lise ve Üniversite sınavlarına hazırlıkta başarı ve başarının ödüllendirilmesi konulu program kapsamında söyleşi düzenledik. Başarılı öğrencilerin ödüllerini takdim ettik. Sunuma katkılarından dolayı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hikmet Bilgil ve Yayladağlı Üniversite Öğrencilerimiz; Esin Sıla Ağırtaş, Çağrı Çağatay Kalkan, Samet Doksöz ve Irmak Demirci’ye teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi. 

Başkan Yalçın, program anısına öğrencilere hediye takdim ederek hatıra fotoğrafı çekildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.