İSKENDERUN’DAN BABACAN GEÇTİ

İSKENDERUN’DAN BABACAN GEÇTİ

Demokrasi ve Atılım Partisi Hatay İl Başkanı Güven Gündüz, gerçekleşen kongreye katılımlarından dolayı genel başkan Ali Babacan öncülüğündeki tüm katılımcılara teşekkür etti.

İskenderun kongresinin tarihe geçtiğine işaret eden Gündüz kısa sürede yapılanmasını tamamlayan DEVA Partisi’nin çok büyük bir hareket olduğunu belirtti. Başkan Güven Gündüz yayınladığı teşekkür mesajında; “1-2 ay kadar kısa sürede kurulan tazecik yönetimimiz ile Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan ve Değerli Eşi Sn. Zeynep Babacan hanımefendiyi güzide ilçemizde ağırladık. Kısa bir güne sıkıştırdığımız 5 ayrı programda gerek karşılama törenimizde gerek kahvaltımızda gerek basın toplantımızda gerek açılışımızda gerek Ticaret Sanayi Odası toplantımız ve esnaf gezimiz de bizleri yalnız bırakmayan; hepsi birbirinden değerli, İş insanlarımız, STK Temsilcilerimiz, Muhtarlarımız, basın mensuplarımız, Kanaat önderlerimiz ve gönüldaşlarımıza sonuz teşekkürlerini sunuyorum” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.