İSKENDERUN’UN VİZYONU BU MU?

İSKENDERUN’UN VİZYONU BU MU?

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın seçim döneminde verdiği vaatleri görev süresinin yarısından çoğu geçmesine rağmen tutmadığı görüldü. İskenderun’u cennete çevirme vaadiyle göreve gelen Tosyalı’nın asli hizmetleri dahi yerine getirememesi, en çok da İskenderunlu vatandaşları zorluyor.

ZİRVEYE TAŞIYACAKTI, DİBİ GÖRDÜ

“İşte İskenderun’u zirveye taşıyacak projeler” sloganıyla başlayan seçim çalışmalarının üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen, her geçen gün gerileyen İskenderun adeta dibi gördü. “İmza namustur” diyerek projelere imza atan Tosyalı, İskenderun Şehir Plajı, eski Stat Alanı Kent Parkı Projesi, Şehit Kütüphanesi, Denizciler Plajı, seyir terasları, kent şelalesi, Feyezan Kanalı 2. Etap çalışmaları ve çocuk köyü gibi birçok proje için 2024 sözleşmesini imzalayarak, “Bu projeleri yapmak boynumun borcudur” demişti. Ancak bu projeler arasında henüz başlanan projenin dahi olmaması İskenderunlular arasında fısıltıların artmasına neden oldu.

VERDİĞİ SÖZLERİ UNUTTU MU?

Vatandaşlar, Başkan Tosyalı ile ilgili verdiği sözleri unuttu mu, yoksa kulağının üzerine mi uyuyor şeklinde söylemlerle tepkilerini gösterdiği Tosyalı’dan, düğün ve cenaze programlarına katılıp sabah simidi ile fotoğraf çekilmesinden ziyade hizmet fotoğrafı çektirmesini istiyor. İskenderunluların oyu ile zirveye taşınan Tosyalı, ailesinden aldığı güç ve iktidar belediyesi olma avantajını kullanamadı.

BİSİKLET YOLU PROJESİ RAFA KALKTI

İskenderun’a 11 kilometre kesintisiz bisiklet yolu sözü veren Tosyalı’nın bisiklet yolu projesi akamete uğrayınca proje olduğu gibi rafa kaldırıldı. Diğer projeler gibi bu projede de hedefi tutturamayan Tosyalı’nın, neden hala görevde olduğunu sorgulayan vatandaşlar; “İskenderun en talihsiz dönemini yaşıyor. Bölgenin yıldızı olacak potansiyeldeki bir kent ancak bu kadar kötü yönetilir. Asli hizmetlerin dahi tam olarak yapılmadığı İskenderun’u kim nasıl yıldız yapacak çıkın açıklayın” ifadelerin kullanarak tepkilerini bildirdiler. İskenderunlu vatandaşlar, ya hizmet ya istifa çağrısı yaptıkları Fatih Tosyalı’dan açıklama bekliyor. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.