İZZETTİN YILMAZ VARSA ANTAKYA’DA SORUN YOK

İZZETTİN YILMAZ VARSA ANTAKYA’DA SORUN YOK

Antakya’da deprem öncesinde sorunları bitmek üzere olan Antakya’yı yıkıcı depreme rağmen terk etmeyen Başkan İzzettin Yılmaz, vatandaşların her sorununa yetişiyor.

Antakyalı vatandaşları 6 Şubat’tan bu yana hiçbir gün yalnız bırakmayan Başkan Yılmaz, 7’den 77’ye esnafından kadınına, çocuğundan yaşlısına her kesime uygun hizmetleriyle “İzzettin Yılmaz varsa, Antakya’da sorun yok” dedirtiyor. Depremde vatandaşlara elini uzatan ilk kurum olan Antakya Belediyesi’nin başında durarak tüm süreci yöneten Başkan Yılmaz, aradan geçen 7 ayda Antakya’yı hiç terk etmeyerek de vatandaşların takdirini kazandı.

“ANTAKYA YENİDEN AYAĞA KALKACAK”

Antakya’yı Antakyalılarla birlikte ayağa kaldıracaklarını kaydederek çoğulcu yönetim anlayışı sergileyen Başkan İzzettin Yılmaz, 95 mahallenin yanı sıra 40’tan fazla konteyner kent çevresinde de hizmetlerini kapsamlı şekilde sürdürüyor. Tüm imkanlarıyla depremzedelerin yanında olan Başkan Yılmaz, el ele vererek tüm Antakya’yı eski canlılığına kavuşturmak için var gücüyle çalışıyor.

ANTAKYALILARDAN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

500 bini aşkın nüfusa tüm imkanlarıyla hizmet vererek halkın takdirini kazanan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, her daim yanlarında olduğu Antakyalılara güven veriyor. Hizmetlerden memnun olan Antakyalı vatandaşlar, gayretlerinden dolayı da Başkan Yılmaz’a teşekkür ederek çalışmalarında başarı dileklerini ilettiler.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.