ANTAKYA SOKAKLARI TANINMAZ HALE GELDİ!

ANTAKYA SOKAKLARI TANINMAZ HALE GELDİ!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkım Hatay’da meydana gelmişti. Asrın felaketiyle yerle bir olan Antakya’da enkazın büyük çoğunluğu kaldırıldı.

Ancak şehrin merkezi yerlerinde henüz kaldırılmayan molozlar küçük tepecikler oluşturdu. Bölge halkı yıllarca yaşadıkları sokakları tanıyamaz hale geldi.
Adnan Menderes Caddesi’nde bulunan Hatay İl Müftülüğü diye bilinen alanda görülen moloz yığınları, enkaz dağı görüntüsü veriyor.
Pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış Antakya’nın bu hali, görenlerin içini acıtıyor. Biran önce bu moloz dağlarının kaldırılmasını isteyen bir vatandaş; “Büyük bir deprem yaşadık. Bunlar bizim evlerimizin molozları. Buralarda acılarımız var. Rabbim kimseye yaşatmasın, biz yaşadık. Çok üzücü bir durum, yaşayan bilir” dedi.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın göreve başlamasıyla hız kazanan çalışmalarda sona gelinirken, şehrin merkezindeki bu moloz dağlarının biran önce kaldırılmasını istediler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.