EĞİTİM VE İŞ DÜNYASINDAN İŞBİRLİĞİ

EĞİTİM VE İŞ DÜNYASINDAN İŞBİRLİĞİ

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, beraberindeki heyetle Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Murat Hayzaran’ı ziyaret etti.

Ziyarette Çerko’ya Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Tekdemir ve Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Şekerci eşlik etti. Ziyarette “Güçlü Türkiye için Mesleki Eğitim” projeleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Mesleki eğitime iş dünyasının katkısının önemli olduğunu vurgulayan Başkan Hayzaran, ziyaretçilerine teşekkür ederek, her türlü desteğe hazır olduklarını kaydetti. Hayzaran yaptığı açıklamada; “Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mesut Çerko, Şube Müdürü Sayın Mustafa Tekdemir ve Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Hasan Şekerci derneğimizi ziyaret ettiler. Hazırlamış oldukları “Güçlü Türkiye için Mesleki Eğitim” projeleri ile ilgili bilgi vererek Yönetim Kurlumuz ile fikir alışverişinde bulundular. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.