MHP KUMLU İLÇE KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ

MHP KUMLU İLÇE KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kumlu İlçe kongresinde mevcut başkan Hüseyin Cafoğlu yeniden ilçe başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün divan başkanlığında Adnan Menderes Parkı’nda gerçekleşen ilçe kongresine MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, diğer ilçelerden katılan ilçe başkanları ile çok sayıda partili vatandaş katıldı. İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşunun ardından gerçekleşen kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Hüseyin Cafoğlu yeniden MHP Kumlu İlçe Başkanı olarak seçildi.

İLK TEBRİK MEHMET DELİ’DEN

Kongrenin ardından ilk tebrik mesajı Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli’den geldi. Başkan Deli mesajında; “MHP 14. olağan kongresini elhamdülillah başarıyla tamamladık. Her zaman olduğu gibi bizleri yalnız bırakmayan teşkilatımızın tüm mensuplarına, kıymetli hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Teşkilatımıza seçilen ilçe başkanlığımız ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, kongremizin hayırlara vesile olmasını yüce Rabbimden diliyorum” ifadelerini kullandı. Kongrede başkanlığa seçilen Başkan Cafoğlu, kongre sonunda tebrikleri kabul etti.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.