MÜDÜR BİLGİL SORUNSUZ EĞİTİM İÇİN ÇALIŞIYOR

MÜDÜR BİLGİL SORUNSUZ EĞİTİM İÇİN ÇALIŞIYOR

Yayladağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil, ilçede sorunsuz eğitimin devamı için çalışmalarını durmadan sürdürüyor.

Her fırsatta okullara inceleme ziyaretleri gerçekleştiren Bilgil, okulların eksiklerinin tespitini yaparak gerekli ekipmanların tedarik edilmesini sağlıyor. Müdür Bilgil bun kapsamda son olarak Atatürk Ortaokulu, Şehit İbrahim Ballı İmam Hatip Ortaokulu ve Yayladağı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyarette bulunup yeni eğitim öğretim yılı için güzel dileklerde bulundu. Okul yöneticilerinden bilgiler de alan Bilgil, her daim öğrencilerin yanında olduklarını kaydetti. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in özel önem verdiği Hatay’da sorunsuz eğitimin devamı için ziyaretlerini sürdüreceğini de sözlerine ekleyen Bilgil, eğitim camiasından gelen her isteğe kapılarının sonuna kadar açık olduğunu kaydetti. Eğitimcilere çalışmalarında başarılar dileyen Bilgil, öğrencilerle de sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.