MÜDÜR İMREK İŞLETMELERE ANAHTAR TESLİMİ YAPTI

MÜDÜR İMREK İŞLETMELERE ANAHTAR TESLİMİ YAPTI

Hatay’da yaptığı başarılı çalışmalarla adını duyuran Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, Geçici prefabrik çarşılarda yer alan 339 işyeri sahibine anahtarları teslim etti. Müdür İmrek’in yanı sıra Antakya Koordinatör Kaymakamı Habib Güneyli’nin de hazır bulunduğu programda 339 işyeri sahibine anahtarlar teslim edildi.

12 ile 24 metre kare arasında değişen işyerlerinin esnaflara hayırlı olması temennilerini ileten Müdür İmrek, “Antakya Eski Otogar ve Eski Sebze Hali’nde yapımı tamamlanan Geçici prefabrik çarşılarda yer alan 339 işyeri, Koordinatör Kaymakam Sayın Habib GÜNEYLİ ile birlikte kura ile belirlenen esnaflarımıza bugün teslimini gerçekleştirdik. Hayırlı olsun. Yapılan prefabrik işyerlerinin büyüklüğü 12 ile 24 metre kare arasında. İmalat ve mobilyacı esnafımız için de ürünlerini sergilemeye uygun alanlar yapımı konusunda da çalışmalar devam ediyor” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.