HATAYLI SUSKUN ŞAİR’İN GURUR GÜNÜ 

HATAYLI SUSKUN ŞAİR’İN GURUR GÜNÜ 

Hataylı Suskun Şair Necip Demir, “Suskun Yüreğim” adını verdiği ilk şiir kitabının baskıdan çıkarak okuyucularıyla buluşması nedeniyle gurur yaşadığını ifade etti. Yazmış olduğu şiirlerinde ve yaptığı bestelerinde memleketi Hatay’ı tanıtan memleket sevdalısı, mahlasının başında dahi Hataylı ibaresini kullanan Suskun Şair Necip Demir, Suskun Yüreğim isimli kitabını okuyucuları ile buluşturdu. Öncelikle bu kitabın basımında emeği geçen herkse teşekkür eden Suskun Şair Necip Demir, ömrü yettiğince vatanını ve memleketini tanıtmaya devam edeceğini ifade etti. Suskun Yüreğim adlı ilk kitabında şair, vatan şiirleri, memleket şiirleri, şehitlerimiz için şiirler yanında aşk şiirleri gibi konuları ele aldığını belirterek kitaptan almak isteyen dost ve şiir severlerin 0539 834 45 55 numaralı telefon ile irtibata geçmesi veya Antakya İlçesi Altınçay Mahallesi TOKİ Camii karşısında bulunan Çınar Kırtasiye’den temin edebileceğini söyledi. 

NECİP DEMİR’İN ÖZGEÇMİŞİ 

01.08.1986 Yayladağı ilçesine bağlı Olgunlar Mahallesinde doğdu. 8 kardeşi olan Necip Demir İlkokulu Olgunlar Mahallesinde, Ortaokulu Yayladağı Yatılı Bölge Okulunda, liseyi Antakya lisesinde, yüksekokulu Mustafa Kemal Üniversitesinde, lisansını da Anadolu Üniversitesinde tamamladı. 2011 yılında evlendi. Şiir yazmaya yatılı okulda okuduğu yıllarda köyüne ve ailesine duyduğu özlem ile başladı. İlk olarak 15 yaşında akrostiş şiirler yazdı. Genellikle şiirlerini video şekline getirerek kendisi seslendirdi. Sosyal medya üzerinden “Suskun Şair ile Gönülden Gönüle” adlı program sunarak ülkemizin değerli şair ve ozanlarını ekrana çıkartarak bu süreci devam ettirmektedir. 

Çeşitli organizasyonlarda sunuculuk yapmakta, muhtelif şölenlere ve şiir etkinliklerine katılmaktadır. Yazmış olduğu şiirlerden bazıları kendisi tarafından şarkı olarak bestelenmiş ve seslendirilmiş ayrıca, memleketinin takımına bestelediği bir şarkısı da yılın bestesi seçilmiştir. Bir kamu kuruluşunda kamu görevlisi olarak görev yapan Necip Demir, 1 erkek 2 de kız çocuğu babasıdır. Şairin her zaman söylediği (benim amacım şiirlerimde Vatanımı anlatmak ve memleketimi tanıtmaktır ) ilkesiyle şiirlerini yazmaktadır. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.