OTO GALERİCİ ESNAFTAN ŞÜKRÜ KANATLI’YA TAM DESTEK

OTO GALERİCİ ESNAFTAN ŞÜKRÜ KANATLI’YA TAM DESTEK

Hatay’da oto galericilik sektörünün öncüsü olan Hatay Oto Galericiler Sitesi Başkanı Şükrü Kanatlı, olağan kongrede tam destek bularak yeniden güven tazeledi.Başkan Kanatlı’nın 4. kez aday olduğu ve yoğun katılımın gerçekleştiği kongrede mevcut başkan Kanatlı, üyelerin oylarıyla bir kez daha güven tazeledi ve Hatay Oto Galericiler Sitesi’nin 4. Kez başkanı seçildi.

“OTO GALERİCİ ESNAFA HİZMET BOYNUMUZUN BORCUDUR”

Deprem felaketinden önce fizibilite çalışmalarına başlanan, yakın süreçte de inşaatları tamamlanma aşamasına gelen Oto Galericiler Sitesi’nin açılması arefesinde gerçekleşen genel kurulda başkanlığa yeniden seçilmekten memnun olduğunu belirten Başkan Şükrü Kanatlı, Hatay’da oto galericilik sektörüne standart getirme çabası içinde olduklarını belirtti. Sektörden ekmek kazananları daima koruyarak tüm iş kolları tarafından sevilen ve sayılan başarılı başkan Şükrü Kanatlı, kongreye katılan herkese teşekkür etti. Sektörün özellikle depremden sonra desteğe ihtiyacının artarak devam ettiğini belirten Kanatlı, 6 Şubat deprem felaketi öncesinde hazırlıklarını tamamladıkları oto galericiler sitesinin inşaatının da tamamlanma aşamasında olduğunu, kısa süre içerisinde esnafın ve vatandaşların hizmetine sunulacağını belirti. Başkan Kanatlı yaptığı konuşmada, “Kongremiz tüm esnaf camiamıza bir kez daha hayırlı olsun. Hepimizin malumu 6 Şubat deprem felaketi öncesinde oto galericiler sitemizin hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyorduk. Bu projemiz faaliyete girseydi, sektörümüz bölgenin öncü firmalarını çıkartabilecekti. Bu dev tesisin yapımı bizlere kısmet oldu. Yapımında sona geldiğimiz Antakya-İskenderun karayolu 10. Kilometrede iki ana yola sıfır 68 dönüm üzerinde kurulacak sitede sosyal donatılar yanı sıra 202 işyeri olacak. Cafe, noter, banka, berber, market, restaurant, oto yıkama, oto lastikçi gibi sosyal donatılara da sahip olacak sitenin Antakya’yı karmaşık trafikten de önemli ölçüde kurtarmasını bekliyoruz. İnşallah ilerleyen dönemlerde projemizi tamamlayarak esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Sektörümüzün ihtiyacı olan destekleri dile getirmeye devam edeceğiz. Kongremize katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

REKLAM ALANI

YÖNETİM KURULU LİSTESİ BELLİ OLDU

Şükrü Kanatlı başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;

Başkan Şükrü Kanatlı

Yönetim Kurulu asil üyeler Hikmet Suadiye, Metin Altundağ,

Yönetim Kurulu yedek üyeler: Mehmet Hüseyin Doğan, Hüseyin Gül, Fatih Yaman

Denetim kurulu asil üyeler Ali Umdu, Hüseyin Diken

Yedek üyeler: Memduh Paşaoğulları, Ekrem Güldiker. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.