ÖZÜ DE SÖZÜ DE DOSDOĞRU BAŞKAN İZZETTİN YILMAZ

ÖZÜ DE SÖZÜ DE DOSDOĞRU BAŞKAN İZZETTİN YILMAZ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, milletin emaneti olan başkanlık makamında görev süresinin sonuna dek kentte hizmetlerin aksamadan sürdürülmesi için gayretli çalışmalarını sürdürüyor. 

Başkan Yılmaz, asli hizmetlerin yanı sıra vatandaşlara yardımların ulaştırılması gibi sosyal faaliyetlere de ara verilmeden devam edilmesini sağlıyor. 24 saat çalışan bir belediyecilik sistemini Antakya Belediyesi’ne kazandıran Başkan Yılmaz, çalışmalarıyla yüzbinlerce Antakyalı hemşehrisinin takdirini kazanmayı başardı. 

SÖZ VERDİ YERİNE GETİRDİ

Başkan Yılmaz, mahallelere söz verdiği üzere asfalt hizmetlerinin aralıksız sürmesini sağlıyor. Başkan Yılmaz, son olarak Yeni Sanayi Sitesi’ni Antakya’ya bağlayan İsmet İnönü Caddesi’ni boydan boya beton asfalt ile kapladıklarını, millete verdikleri bir sözü daha tutmuş olmanın mutluluğu içinde olduğunu kaydetti. Verdiği tüm sözleri hayata geçirmesinin yanı sıra kente çok sayıda eser de kazandıran Başkan Yılmaz, eser siyaseti ile kenti deprem öncesi döneme kadar çok sayıda eser ile buluşturdu. Deprem sonrasında da sağlam kalan tesislerde çalışmalar sürerken, bu tesisler Antakyalıların nefes almasını da sağladı.

VATANDAŞLAR BAŞKAN YILMAZ’I UNUTAMIYOR

Antakyalı vatandaşlar, kente kazandırdığı çok sayıda proje ile kent tarihine adını altın harflerle yazdıran esnaf babası, fakir fukara dostu İzzettin Yılmaz’ı unutmayacaklarını ve kazandırdığı eserler ile daima kendisini iyi şekilde anacaklarını belirttiler. Antakya için yaptığı tüm çalışmalar için Başkan Yılmaz’a şükranlarını sunan vatandaşlar, 31 Mart’ın ardından da Başka Yılmaz’ın daima halkın içinde olacağı için çok memnun olduklarını ifade ettiler. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.