MORQUİO SENDROMLU BİREYDEN MUHTEŞEM ÇALIŞMALAR

MORQUİO SENDROMLU BİREYDEN MUHTEŞEM ÇALIŞMALAR

300 Binde 1 Görülen Genetik Bir Rahatsızlık olan Morquio Sendromu hastası olan ve son 10 yıldır da evde yatarak yaşamında devam eden Yusuf Kayalak , Evde teselli olmak amacı ile amatör olarak başladığı ama zamanla kendini geliştirerek profesyonele yakın bir ruh ile ürettiği çalışmaları ile dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. 35 yaşında olan ve çevresinde Yusuf Mico olarak bilinen Yusuf Kayalak CorelDraw ortamında hazırladığı Karikatür, Kara Kalem ve Japonya’ya özgü manga çizim sanatıyla çizilmiş çizgi film animasyon içerikleri ile tam not almayı sürdürüyor.

Rahatsızlığı olan Morquio sendromunun kendisini son 10 yıldır beni eve mahkum etmesi ile tamamen keyifli zaman geçirme adına başladığı çalışmalarının son dönemde görmüş olduğu ilgiden son derece mutlu olduğunu ve bu mutluluğunda daha güzel işler ortaya çıkarmak adına kendisini daha da motive ettiğinin altını çizerek sözlerine başlayan Yusuf Mico açıklamasında:” Evde geçirdiğim zamanımda en yakın dostum bilgisayarım oldu benim. Kendi resimlerim üzerinden yaptığım dijital içerikler ile başlayan maceramda bugün muhteşem eserler ortaya çıkaran bir yetenek konumuna geldim. Tabi bu iş çok kolay olmadı. Ben çok çalıştım ve halen de daha iyisini yapabilmek adına profesyonellerin videolarını izliyor ve araştırmalar yapıyorum. Bu işi hobi olarak yapıyorum ama sosyal medya hesaplarımdan bana ulaşan bazı arkadaşlar muhakkak bu işin bir bedeli olmalı diyerek destek amaçlı ödeme gönderiyorlar bana. Bu arkadaşlarımıza Allah razı olsun demekten başka bir şey yapamıyorum. İnternet uçsuz bucaksız bir ortam ..Bende genelde sosyal medya hesaplarında paylaşım yaptığım için yaşadığım şehir olan Kırıkkale dışından şehirlerden ve bazen de yurt dışından takipçilerim ile irtibata giriyor onların gönderdikleri fotoğraflar üzerinde çalışmalar yapıyorum. Yaptığım çalışmaların beğenilmesi beni de çok mutlu ediyor. Yaptığım çalışmaları İnstagram sayfam olan @ysfmicoo ve Facebook sayfam Yusuf Mico’da paylaşıyorum. Aynı zamanda bu sayfalardan benimle irtibata girilebilir.

Asrın felaketi olan 6 Şubat depremi beni çok derinden üzdü.Bu anlamda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyorum.Sosyal Medya hesabımda yer alan Hatay’lı gazeteci ağabeyim Talip Köleoğlu’na belki biraz moral olur diye iki çalışma yaptım.Onun çok beğenerek bana içten bir teşekkür etmesi beni fazlası ile mutlu etti.Rabbim böyle acılar yaşatmasın hiç kimseye.

Ben hayatı, Yaptığım işi ,Arkadaşlarımı ve Beşiktaş’ı çok seviyorum. Ayrıca ara ara ziyaretleri ile bana bana yaşam heyecanı veren Kırıkkale Protokol üyelerimizi de seviyorum. Benim yaptığım çalışmalara gösterdikleri ilgiden dolayı herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.