SAYIN TOKDEMİR, MİLLET ŞOVLARINIZA DOYDU

SAYIN TOKDEMİR, MİLLET ŞOVLARINIZA DOYDU

CHP’nin ana muhalefet olduğunu unutarak görevini şova çevirdiği ifade edilen İsmet Tokdemir, halkla iç içe olmayı başaramıyor. Hatay’da kendi belediye başkanından dahi randevu alamadığı kulaktan kulağa yayılan, sözünün hiçbir değeri olmayan Vekil ünvanını sadece apolet gibi isminin önünde taşımakla yetinen Tokdemir, sosyal medyada gezdiği yerleri paylaşarak günlerini geçiriyor. Aileden miras vekillik ile ballı maaşının yanına ömür boyu vekil emekli maaşını almayı da ekleyen Tokdemir, Hatay’a görev süresi boyunca bir çivi dahi çakmadan, bir ağaç dahi ekmeden 5 yıllık süreyi tamamlamayı amaçlıyor.

HİZMET YOK, ŞOV VAR

Hatay’da büyükşehiri de elinde bulundurmalarına rağmen halkı hizmetten mahrum bırakan Lütfü Savaş’ın sadık dostu olan Tokdemir, halka hizmet gitmemesinin pay sahiplerinden biri olarak dikkat çekiyor. Lütfü Savaş’ın siyasi manevralarına göre gündemini belirleyen, göbek bağıyla bağlı olduğu Lütfü Savaş’ın rüzgarıyla yön belirleyen vekil Tokdemir, Hatay halkı tarafından en az tanınan vekil olma özelliğini de elinde bulunduruyor.

SOSYAL MEDYADA BOY GÖSTERMEKLE YETİNİYOR

Halkçı partinin mensubu olması dolayısıyla her platformda zulme uğrayanları, mağdurları savunması beklenen Tokdemir, Hatay’da hizmet yapmayanların yanından ayrılmazken, TBMM’de ise karalama kağıdına yazdığı notları boş salona okuyarak vekillik yaptığını sanıyor. Hassa, Kırıkhan, Reyhanlı üçgeninden çıkmayan Tokdemir, sosyal medyada boy göstermekle yetiniyor.

KİMİN DERDİNE DERMAN OLDUNUZ SAYIN TOKDEMİR?

Halkın sorunlarını çözemeyen, vatandaşların talep ve isteklerine çözüm bulamayan, CHP vekilliği sıfatının altında ezilen Tokdemir, halkın içine karışmadan, suya sabuna dokunmadan, eleştirmeden, yel değirmenleriyle dövüşen Don Kişot misali sessiz sedasız vekillik yapmaya devam ediyor. Halk zamlar altında ezilir, kirasını, faturasını dahi ödeyemezken, Vekil Tokdemir milletin hakkını savunmak bir yana dursun, aldığı ballı maaşı ile gününü gün etmeye devam ediyor. Vatandaşlar, Vekil Tokdemir’den işini düzgün yapmasını, halkın vekili olmasını istiyor. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.