KIZILAY’DAN “İYİLİK HASADI”

KIZILAY’DAN “İYİLİK HASADI”

KIZILAY GÖNÜLLÜ EKİPLERİ TARAFINDAN HASADI TAMAMLANAN MANDALİNALARI İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA ULAŞTIRDI

Kızılay, Hatay’da anlamlı bir dayanışmayı daha hayata geçirerek ihtiyaç sahibi vatandaşlara hasadı tamamlanan mandalinaları gönüllü ekipler tarafından ulaştırdı.

Kızılay Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış yaptığı açıklamada, “Hayırsever bağışçımızın sevgiyle ekip emekle büyüttüğü; Kızılay ve Genç Kızılay Gönüllülerimizin de büyük gayretleriyle hasadını tamamladığı mandalinaları asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depreminden etkilenip, çocuklarıyla birlikte dağınık yerleşkelerde yaşamak zorunda kalan ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize Kızılay Hatay ve Kızılay Defne Gönüllülerimiz aracılığıyla ulaştırıyoruz” dedi. Kızılay Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış, Türk Kızılay’ı; tarih boyunca yardımlaşma ve dayanışma Kültürü ile öne çıkan milletimizin son 1,5 asırdır bu özelliğini kendisine misyon edinmiş ve iyilik yarışında hep ön saflarda yer aldığını söyledi.Vatandaşımızın her türlü felakette ilk beklediği ve ilk gelen yardım kuruluşu Türk Kızılay’ı olduğunu ifade eden Özbakış,” Misyonu gereği; sadece ülkemizde değil din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin tüm mazlum coğrafyalarda ihtiyaç sahibi olan herkese yardımlar ulaştırmaktadır.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.