SOLĞUN: ORTAK KIYMETLERİMİZE HİÇ KİMSE EL UZATAMAZ !

SOLĞUN: ORTAK KIYMETLERİMİZE HİÇ KİMSE EL UZATAMAZ !

Türkiye Kamu-Sen Hatay İl Başkanı Ömer Solğun, Anayasa tartışmaları ile ilgili ‘’Ortak kıymetlerimize hiç kimse el uzatamaz’’ dedi.

Anayasa tartışmaları ile ilgili yazılı açıklama yapan Başkan Ömer Solğun, Türkiye Kamu Sen’in, “Türkiye Sevdalıları” hareketi olduğunu ifade etti. Solğun, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Türkiye Kamu Sen’in temelleri, 1992’de, ‘Türkiye sevdamız, ekmek için kavgamız’ şiarıyla atılmıştır. Ekmek kavgasının, yani hak mücadelesinin ve onurlu, kararlı ve şerefli sendikal mücadelenin adresi Türkiye Kamu Sen’dir. Lakin, Türkiye Kamu Sen’liler, ‘Ekmek kavgasının’ önüne ‘Türkiye sevdasını’ koymuştur. Biz, her durum ve koşulda ÖNCE TÜRKİYE deriz! Bizim için, diğer her şeyin anlamı ancak ondan sonra vardır! Peki, kara sevdamız olan TÜRKİYE nedir? Bizim için Türkiye; Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesidir. Anayasamızda ifadesini bulan temel değerlerdir. Atatürk’tür. Cumhuriyettir. Demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti anlayışıdır. Devletin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüdür. Türkçe’dir. Ay yıldızlı al bayraktır. İstiklal Marşı’dır. Başkent Ankara’dır. Velhasıl; Türkiye sevdalılarını aşmadan ortak kıymetlerimize hiç kimse el uzatamaz!”

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.