MİLLETVEKİLİ ÖZEL’DEN HİZMET MESAİSİ

MİLLETVEKİLİ ÖZEL’DEN HİZMET MESAİSİ

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdülkadir Özel, Belen’de hizmet istişarelerinde bulundu. Hatay’a çok sayıda proje kazandıran Milletvekili Özel, her fırsatta ziyaret ettiği vatandaşlarla istişarelerde bulunmayı da ihmal etmiyor. Projelerde vatandaşlarla aralarındaki köprü vazifesini gören muhtarların da görüşlerini almayı ihmal etmeyen Milletvekili Özel bu kapsamda Belen’de muhtarlarla buluştu. Toplantıda Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül de hazır bulundu.

ÖZEL: DURMAK YOK

Milletvekili Özel, gerçekleşen toplantıyla ilgili açıklamasında; “Hemşerilerimize hizmet yolunda birlikte gayret gösterdiğimiz Belen Mahalle muhtarlarımız ile bir araya gelerek mahallelerimizin sorunlarını görüştük, çözümü noktasında istişarelerde bulunduk. Tevazu Samimiyet ve gayretle. Durmak Yok” dedi.Muhtarların mahalleleri hakkında isteklerini dinleyen Özel, sorunların çözümü için girişimlerde bulunacağını belirterek toplantıya katılan muhtarlara teşekkür etti. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.