TECİMEN ANTAKYA’DA EĞİTİME DEĞER KATIYOR

TECİMEN ANTAKYA’DA EĞİTİME DEĞER KATIYOR

Deprem felaketi sürecinden 10 aydan bu yana eğitime değer katan çalışmalara imza atan Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen çalışmalarıyla eğitim camiasının takdirini kazandı.

Antakya’da eğitime imkan tanıyan okullarda tadilatların tamamlanarak eğitime başlamasını sağlayan Tecimen, hasar gören okullarda ise tadilat işlemlerini başlattı. Binlerce öğrencinin çözüm beklediği süreçte deneyimleri ışığında hiçbir öğrenciyi açıkta kalmayacak şekilde planlamalarını tamamlayan Tecimen, öğrencilerin yanı sıra eğitimcilerin de motive şekilde eğitimlere devam etmesini sağladı. 

ANTAKYA’DA GURUR TABLOSU TECİMEN’E AİT

Eğitime devam edilen tüm bölümlerde imzası bulunan Tecimen, her ziyaretinde eksikleri tespit ederek anında giderilmesini sağladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eğitimde sıfır sorun politikası çerçevesinde eğitim kurumlarının tüm eksikleriyle ilgilenen Tecimen, Hatay’da eğitim camiasının takdirini kazandı. 

EĞİTİM BULUŞMALARINA KATILIM SAĞLADI

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, son olarak Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz başkanlığında, Antakya Hz. Ayşe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen Antakya Okul ve Kurum Müdürleri Buluşması programına katıldı. Hatay İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Cahit Ayazhan ve ilçede görev yapan Antakya İlçe Şube Müdürleri, Okul ve Kurum Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda eğitimcilerin isteklerini dinleyen Tecimen, tüm eksiklerin yeni yıl öncesi tamamlanacağını belirterek, tüm eğitim camiasının yeni yılını kutladı.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.