TFF’DEN TANER SAVUT’A VEFA!

TFF’DEN TANER SAVUT’A VEFA!

6 Şubat depreminde kaldığı Rönesans Rezidans sitesinin çökmesi sonucu şehit olan Hatayspor Sportif direktörü Taner Savut’un adı TFF’de bir programa verildi ve ismi ölümsüzleştirildi.

6 Şubat 2023 tarihinde tarifi imkansız acılar yaşatan deprem felaketinde kaybettiğimiz Atakaş Hatayspor’un Sportif Direktörü Taner Savut’un ismi, kariyer yolculuğunda çok önem verdiği eğitim programlarında yaşayacak. Türkiye Futbol Federasyonu, ilk kez 2017 yılında yapılan TFF Futbol Yöneticiliği Sertifika Programı’na katılıp ilk belgeyi alan yöneticilerden olan Taner Savut’un isminin, bundan sonra her yıl gerçekleştirilmesi planlanan bu sertifika programına verilmesi kararını aldı.

SPORTİF DİREKTÖRLER ONUN ADINI TAŞIYAN KURSU BİTİRECEK

Sportif Direktör olarak profesyonel kulüpler ile sözleşme imzalayacak kişilerin, belirlenen eğitim aşamalarını geçerek ‘TFF Taner Savut Futbol Yöneticiliği Sertifikası’na sahip olmaları gerekecek. 9 ay sürecek program, 7 ayrı modül üzerinden çevrim içi ve yüz yüze eğitimlerden oluşuyor. Sertifika programına başvurular hakkında ilerleyen günlerde ayrıca bilgilendirme yapılacaktır. TFF açıklamasının son bölümünde şöyle denildi: “Bu vesileyle 6 Şubat depreminin yıl dönümünde Taner Savut’u bir kez daha saygı ve rahmetle anarken, kederli ailesine, yakınlarına, Atakaş Hatayspor ve Türk spor camiasına baş sağlığı diliyoruz. Depremde yakınlarını kaybeden tüm vatandaşlarımızın acılarını paylaşıyor, bir daha böylesi felaketlerin yaşanmamasını temenni ediyoruz.”Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.