TİRYAKİ’Mİ OLDUN BAŞKAN ÇİNÇİN’E

TİRYAKİ’Mİ OLDUN BAŞKAN ÇİNÇİN’E

Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Hikmet Çinçin için CHP Genel Merkezine verilen sözde asılsız iddialar da bulunulan rapor da gerçek dışı itham ve iftiralarla doldurulmuş. Verilen sözde asılsız raporun mimarı Mevcut İl Başkanı Hakan Tiryaki’nin taraf tutma konusunda mevcut HBB Başkanı Lütfü Savaş’ı öne çıkarıp tekrar aday yapmak için yaptığı strateji tutmadı. Asılsız bilgilerle Genel merkezi yanlış bilgilerle yanıltmaya çalışan İl Başkanı Hakan Tiryaki’ye soruyoruz:

*İl Başkanı olarak partinize aday adaylığı müracaatında bulunanlara eşit mi davranmanız lazım yoksa kişiye özel ayrıcalıklımı davranmanız lazım?

*Bu tutumunuz sizce parti de ayrıştırıcılığın göstergesi olmuyormu?

*Siz İl Başkanı olarak birleştirici olmanız gerekmiyormu?

*Seçim sürecine girmişken Hikmet Çinçin’den neden bu kadar çekiniyorsunuz?

*Parti tabanın ve CHP seçmeninin de rahatsız olduğu bu tutumunuzun ve verdiğiniz asılsız raporun durumunu vatandaşa nasıl anlatmayı düşünüyorsunuz?

Gazetemiz aracılığı ile kamuoyunu, CHP seçmenini ve parti tabanını aydınlatmak üzere CHP İl Başkanı Hakan Tiryaki’ye sorduğumuz sorulara cevap vermesini bekliyoruz. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.