TOPAL, ALDIĞIM MAAŞI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITIYORUM

TOPAL, ALDIĞIM MAAŞI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITIYORUM

Kendisine gelen telefon ve mesajların büyük bir çoğunluğunun işsizlik ve ekonomik sorunlarla ilgili olduğunu aktaran Serkan Topal, HRT’de gazeteci Ali Yolcu’ya yaptığı açıklamada, “Çözüm getirmekte zorlanıyoruz. İhtiyaca yetişebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. İnanın çoğu kere aldığımız maaşı dağıtıyoruz.

İhtiyacı olan vatandaşımız çok. Bunu bütün Türkiye biliyor. Böyle bir gerçeklik var” dedi.Kendisine mesaj atan birçok kişiye mesajların sayıca çok olması nedeniyle dönüş yapamadığını bunun için özür dilediğini ayrıca söyleyen Serkan

Topal, “Bazı vatandaşlarımız dönüş yapamadığım zaman bana kızıyorlar. Tepki gösteriyorlar.

 Mesaj attık dönüş yapmadınız diye sitem ediyorlar. Ancak gün içinde binden fazla mesaj aldığımız oluyor. Hepsine dönüş yapabilme şansımız olmuyor. Lütfen kızmasınlar. Elimden gelen her şeyi yapıyorum” dedi.

HRT de Ali Yolcu’ya konuşan Serkan Topal, Defne ilçesinin Hastane talebi için de ümitli olduğunu söyledi.Topal konuya ilişkin açıklamasında, “AK Partili vekillerin tamamı söz verdiler. Sayın Hüseyin Yayman özellikle ilgileniyor. Bizde takipçisi olacağız. 2021 yılı içinde Defne ilçesi Hastane yapımının programa alınmasını bekliyoruz” dedi.        Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.