TOYSAL: SAMANDAĞ’DA AK ZAFERİN TARİHİNİ YAZACAĞIZ

TOYSAL: SAMANDAĞ’DA AK ZAFERİN TARİHİNİ YAZACAĞIZ

AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Ahmet Toysal, Samandağ’da AK Parti’nin zaferini 31 Mart’ta yazacaklarını söyledi.

Samandağ’a hiçbir katkısı olmayan mevcut yönetimin miadının dolduğunu, AK Parti’nin 31 Mart’ta Samandağ’da belediye başkanlığını kazanmaya yakın olduğunu belirtti.

MİLLET BUNLARDAN BIKTI

Samandağ’da her dönem benzer kişi ve partinin seçimi kazandığını, ancak kente hiçbir değer katamadığını ifade eden Toysal; “Samandağ’ımız bu zihniyet ile geride kalan 1 asra yakın ömründe hiçbir ilerleme kaydedememiştir. Gençlerimiz iş umudu ile kentimizi terk ediyor, kadınlarımız evlerinde hapis hayatı yaşıyor. Gençlerimize iş, kadınlarımıza sosyal imkanların yaratılması projeleri sadece AK Parti’mizde var. CHP’nin ise benzer söylemler ile seçimi kazanıp 5 yıl yan gelip yatmaktan başka yapacağı hiçbir şey yok. Gelin bu seçimde oyunuzu hizmet edenlere verin. Samandağ’a hastane, yollar, okullar yapanlara verin. Depremden sonra evleri hızlıca yapıp teslim edenlere verin” dedi.

SAMANDAĞ’IN LAFA DEĞİL İCRATE İHTİYACI VAR

Kentin hizmete aç olduğunun altını çizen Toysal; “Seçim ofisimizde 31 Mart seçimlerine çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımıza AK Parti belediyeciliğini aktarıyor, hizmetlerimizi iletiyoruz. İnşallah yerel seçimlerde AK Parti’miz zafere ulaşacak ve Samandağ’ımıza hizmete kavuşacak. Tüm vatandaşlarımızı 31 Mart’ta hizmet adamlarına oy vermeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Toysal, ilçede gezmedik mahalle bırakmayacaklarını ve zafere ulaşacaklarına emin olduğunu kaydetti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.