ZORLUKLARI BİRLİKTE AŞACAĞIZ

ZORLUKLARI BİRLİKTE AŞACAĞIZ

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçe teşkilatı ve meclis üyeleriyle birlikte Altınözü Mahallelerini gezerek vatandaşların isteklerini dinledi.

Kıyıgören Mahallesi, Ziyaret Mahallesi, Boynuyoğun Mahallesi, Yarseli Mahallesi ve Toprakhisar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Şanverdi ve Başkan Sarı, Altınözü’nü el birliğiyle daha iyi bir noktaya taşımak adına vatandaşlarla sohbet etti.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Bu ve buna benzer buluşmaların ilçe için oldukça önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Sarı, “AK Parti Hatay bölge Milletvekilimiz Hüseyin Şanverdi, İl Başkan Yardımcımız İbrahim Paç, İlçe Başkanımız Yusuf Bulanık, Kumlu İlçe Başkanımız Şahin Sağıroğlu, Meclis Üyelerimiz ve teşkilatımız ile birlikte Altınözü Mahallelerimizi ziyaret etti. Kıyıgören Mahalle muhtarımız Sabahattin Bayır ev sahipliğinde Kıyıgören Mahalle sakinlerimizle bir araya geldik. Ziyaret Mahalle muhtarımız Sayın Muayyed Karadeniz ev sahipliğinde Ziyaret Mahalle sakinlerimizle bir araya geldik. Boynuyoğun Mahalle muhtarımız Abdo Karaman ev sahipliğinde kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Yarseli Mahalle muhtarımız Şemsettin Korkmaz ev sahipliğinde kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Ve daha sonra Toprakhisar Mahallemizde kıymetli halkımızla bir araya geldik, mahallenin sorunları, istek ve talepleri ile ilgili istişarelerde bulunduk. Göstermiş oldukları yakın ilgi ve sıcak sohbetlerinden dolayı hemşehrilerime teşekkür ederim. Biz bir ve beraber olduğumuz sürece her zorluğu aşarız. Mahallelerimizi ve ilçemizi el birliğiyle daha iyi bir noktaya taşıyacağımıza inanıyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” diyerek konuşmasını sonlandırdı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.