ULTASLAN HATAY DEPREMİN SİMGESİ OLAN ATATÜRK BÜSTÜNÜ ONARDI

ULTASLAN HATAY DEPREMİN SİMGESİ OLAN ATATÜRK BÜSTÜNÜ ONARDI

Asrın felaketinin ilk dakikalarından itibaren insan üstü bir çaba ile depremzedelerin yardımına koşan ultAslan Hatay ailesi İnönü Ortaokulu’nda bulunan ve Hatay yıkımının sembolü haline gelen Atatürk büstünü onararak Aşağıokçular İlkokulu’nda yıkılan Atatürk büstünün yerine yerleştirdi.

ultAslan Hatay Başkanı Mustafa Altıok konu ile ilgili yaptığı açıklamasında:” Depremden bu yana hiç durmadan faaliyet gösteren ultAslan Hatay olarak 6 şubat depremlerinde büyük yıkımın yaşandığı Hatay’da, İnönü Ortaokulu’nda bulunan ve Hatay yıkımının sembolü haline gelen Atatürk büstünü onararak Aşağıokçular İlkokulu’nda yıkılan Atatürk büstünün yerine yerleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Yıkılan okulun bahçesinde bulunan ve depremin simgesi haline gelen Atatürk Büstü, ultrAslan Hatay ekibi tarafından, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Heykel bölümünün de katkılarıyla onarıldı.

Atamızın şahsi meselesi olan Hatay ayağa kalkana dek hiç durmadan mücadele edeceğiz bu şehir için. Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına, Ulaşım Daire Başkanlığındaki Trafik Şube Müdürlüğüne ve Heykeltraş Zeynep Duman Güleryüz hanımefendiye teşekkürlerimizi sunarız.”dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.