ÜNİVERSİTELERARASI KURUL, REKTÖR EREN BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

ÜNİVERSİTELERARASI KURUL, REKTÖR EREN BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) 42. Dönem Başkanlığına seçilen Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, Ankara’da Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) Başkanlığı Yönetim Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantı öncesi ÜAK Personeli ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Veysel Eren daha sonra Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Özden, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Naci İnci, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt, İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sinanoğlu, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran ve Prof. Dr. Abdulkerim Çalışkan ile ilk yönetim kurulunu gerçekleştirdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.