ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR

ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR

Antakya Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 21. maddesine göre Şubat ayı olağan toplantısını gerçekleştirmek üzere bir araya geliyor.

Antakya Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 01/02/2024 Perşembe günü saat 13.30’da Güzelburç Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde aşağıda yazılı gündemi görüşmek üzere dönem toplantısını yapacaktır. Antakya Belediye Meclisi, gündeminde bulunan 5 maddeyi görüşerek karara bağlayacak.

Antakya Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısının gündem maddeleri ise şöyle: Mülkiyeti Belediyemize ait Gülderen Mahallesi 143 Ada 29 Parseldeki binanın 1. Katının Sağlık Evi olarak Hatay İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis verilmesi. Mülkiyeti Belediyemize ait Maşuklu Mahallesi 3662 Ada 43 Parseldeki binanın Sağlık Evi olarak Hatay İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis verilmesi. Norm Kadro Düzenlemesi. İmar Tadil Teklifleri. İmar Komisyon Raporu,  Gündem Dışı Görüş ve Temenniler. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.