VALİ MASATLI’DAN YAYLADAĞI ÇIKARMASI

VALİ MASATLI’DAN YAYLADAĞI ÇIKARMASI

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, kent genelinde sürdürdüğü ilçe ziyaretleri kapsamında Yayladağılı vatandaşlarla bir araya geldi.

İlçeye bağlı Sebenoba Mahallesi’nde vatandaşlara ilçede devam eden çalışmaları aktaran Vali Masatlı, bunun yanı sıra Geçici Barınma Merkezi ziyareti de gerçekleştirdi. Vatandaşlarla bir araya gelen Vali Masatlı, istek ve şikayetlerini dinlediği vatandaşlara sorunlara çözüm sözü verdi.  Devletin tüm imkanlarının Hatay için seferber edildiğini ve konuttan hastaneye, okuldan sosyal tesislere değin çok geniş alanda çalışmaların gayretle sürdüğünü kaydetti. Ziyaretleri esnasında Vali Masatlı’ya Yayladağı Kaymakamı Halil Yazıcı ve Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın da eşlik etti.

VATANDAŞLAR VALİ MASATLI’YA ŞÜKRANLARINI İLETTİ

Sebenoba Mahallesi sakinleri ve geçici barınma merkezinde ikamet eden vatandaşlar, ilgi ve alakalarından dolayı Vali Masatlı’ya teşekkürlerini sundular. Hatay’ın ayağa kaldırılması yolunda yaptığı çalışmaların sadece Hatay’da değil Türkiye’de yankı uyandırdığını belirten vatandaşlar, Vali Masatlı’nın Hatay için büyük bir şans olduğunu kaydettiler. Ziyaretler çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.