VEKİL ÖZEL: NE GEREKİYORSA YAPILIYOR, YAPILACAK

VEKİL ÖZEL: NE GEREKİYORSA YAPILIYOR, YAPILACAK

AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, İskenderun’da sel afetinden kaynaklı sorunun giderilmesi için gereken tüm çalışmaların yapılacağını kaydetti.

Vekil Özel, Ulaştırma Bakanlığı Alt Yapı Genel Müdürü Yalçın Eyigün, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte meteorolojinin turuncu alarmı ile İskenderun da yaşanan şiddetli yağış ve lodosa bağlı olarak deniz suyunun yükselmesi ile meydana gelen su baskınlarının yerinde tespit ve devam eden ileştirme çalışmalarını inceledi.

Milletvekili Özel Tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız gerekli tedbirler hassasiyetle alınmıştır. Hemşerilerimize geçmiş olsun Rabbim memleketimizi afetlerden muhafaza eylesin inşallah” dedi.

İKİNCİ TOPLANTI BAKANLIK HEYETİYLE GERÇEKLEŞTİ

Milletvekili Özel, İskenderun sahilinde yaşanan su taşkınlarının önlenmesi konusunda devam eden çalışmaları Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Yalçın Eyigün ve teknik ekibiyle birlikte değerlendirdi. Sahil tahkimatı inşa çalışmalarının kapsamının genişletilerek birkaç ay içinde büyük ölçüde tamamlanmasının hedeflendiğini belirten Özel; “HATSU’nun kapasitesinin üzerinde olacağını ifade ederek yaptığı talep üzerine İller Bankamız aracılığıyla sahil yağmur suyu tahliyesi ve kanalizasyon altyapısıyla ilgili olarak yaptığımız pompa çalışmalarına ilaveten boruların yenilenmesi talebini de karşılayacak bir projeyi başlatma kararı aldık” dedi.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.