YAPAR: ANTAKYA GÖRKEMLİ GÜNLERİNE DÖNECEK!

YAPAR: ANTAKYA GÖRKEMLİ GÜNLERİNE DÖNECEK!

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, hayata geçirdikleri hizmetlerle Antakya’nın görkemli günlerine yeniden döneceğini söyledi.

Hatay’ın özellikle Antakya ilçesinde depremden sonra meydana gelen tahribatın giderilmesi için Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın çabaları, kendilerinin de çalışmalarıyla kentte gözle görülür bir ivme yakalandığını belirten Başkan Yapar yürütülen çalışmaların kent halkı tarafından da yakından takip edildiğini belirtti. Vatandaşlardan biraz daha sabır isteyen Başkan Yapar, en kısa zamanda Antakya’nın eski görkemli günlerine döneceğini söyledi. Başkan Yapar açıklamasında, “Medeniyetler şehri Antakya’mızın yaralarını hep birlikte sarmaya devam edeceğimiz ve en kısa zamanda eski görkemli günlerine döneceğimiz inancını bir kez daha kararlı bir şekilde vurguluyor, tüm Antakyalı hemşerilerime metanetlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyorum. Depremle yıkılan Antakya’mızda 100 binden fazla bağımsız bölüm inşa edeceğiz. Antakya bizim göz bebeğimiz. Hatay’ımıza 220 bin 66 afet konutu, 34 bin 129 köy evi, 55 bin 677 depo-ahır ve iş yeri olmak üzere toplam 309 bin 872 bağımsız bölüm inşa edeceğiz” ifadesini kullandı. Antakya’mızı en kısa sürede sağlam, güvenli, iklim dostu konutlar ile şehrimizin tarihi ve kültürel dokusuna uygun şehir meydanını inşallah en kısa sürede tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.Haber Kader ŞAHUTOĞLU

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.