LÜTFÜ BEY SÜMBÜLLERİ CEVRİOĞLU’MU TEMİZLEYECEK?

LÜTFÜ BEY SÜMBÜLLERİ CEVRİOĞLU’MU TEMİZLEYECEK?

Bir zamanlar tarihe yön verdiğine inanılan ve hakkında nice hikaye,destan yazılan Asi nehri’nin su sümbüllerine teslim olması vatandaşları çileden çıkarttı. Asi Nehri’nin üzerini kapatan su sümbülleri güneş ışınlarının suya ulaşmasını engelliyor. Eko sistemin karmakarışık bir hale gelmesi Asi nehri’nde yaşayan canlıların telef olmasına neden oluyor. Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Lütfü Savaş’ ın önceki yıllarda zorla temizlediği Su sümbülleri Asi Nehri’ne geri döndü. Her yıl rezil bir görüntü ortaya çıkaran su sümbülleri kış sezonun yaklaşmasıyla birlikte yeniden Antakya’da göründü. Ortaya çıkan sümbüller şimdiden akıllara hizmet yapamayan Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı getirdi.

VATANDAŞLAR KORKUYOR

Vatandaşlar her yıl olduğu gibi bu yılda aynı manzaranın yaşanmasından korkuyor. Hemen herkes yine aynı manzara yaşanmasından korkarken, yetkililerin kısa sürede çözüm üretmesi gerektiğini söyledi.

2018’DE REZİL OLMUŞTUK

2018 yılında Asi Nehri’ni kaplayan sümbüller yüzünden Hatay olarak rezil olmuştuk. Olaydan zerre pişmanlık duymayan Lütfü Savaş o dönemde bu işi DSİ’nin diyerek iş bilmezliğini kabullenmeyerek topu üzerinden atmıştı.

ASİ NEHRİ’NİN TEMİZLENME GÖREVİ CEVRİOĞLU’NA VERİLMELİ

Son günlerde hakkında ileri sürülen iddialar ile komuoyunu meşkul eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Özel Kalemi Hasan Ceyhun Cevrioğlu,  hayvan sevgisinden dolayı Hatay Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı Sorumlu Amiri olmak istediği ve daha sonra hayal dünyasından vazgeçmek istemediğinden dolayı Kurtlar Vadisi dizisine özendiği bilinmektedir. Kendini tamamen bir hayal ürünü olan  Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar’ı olarak gören Hasan Ceyhun Cevrioğlu’nun yapabileceği en iyi hizmet Asi Nehri’ni su sümbüllerinden arındırması olabilir.

Haber: M. Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.