YAYMAN: HATAY BÜYÜKŞEHİR SAMANDAĞ’I UNUTTU!

YAYMAN: HATAY BÜYÜKŞEHİR SAMANDAĞ’I UNUTTU!

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman Samandağ programında Vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.Güne muhtarlar toplantısı ile başlayan Yayman, sorunları tek tek dinleyerek ilgilileri arayıp konu hakkında bilgi aldı. Bu yaklaşım muhtarların takdirini kazandı. Yollar, okullar, hastaneler, içme suyu ve sulama projeleri gibi Samandağ’ın köklü sorunları birer birer tarihe karışırken, Samandağ makus talihini Hatay Bölge Milletvekili Yayman ile yeniyor.

HATAY BÜYÜKŞEHİR YAPMADI, BİZ YAPTIK..

Hassa’dan Kırıkhan’a, İskenderun’dan Yayladağı’na, Erzin’den Samandağ’a dek Hatay’ın 15 ilçesine mesai ve zaman kavramı dinlemeden çalışmalarını sürdüren Milletvekili Yayman, Samandağ’a “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyerek hizmet müjdelerini de ardı ardına sıraladı. İlçe gezilerinin Samandağ durağında Samandağlı esnaflar ve vatandaşlar ile buluşan Milletvekili Yayman, vatandaşların isteklerini dinledi. Samandağ’a yıllarca yapılmayan hizmetleri kısa sürede hayata geçirdiklerini belirtti.

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR..

Mahalle ziyaretlerinde halkla kucaklaşan Milletvekili Yayman, ilçeye kazandırılan hizmetleri saymakla bitiremedi. Milletvekili Yayman, açıklamasında özetle şu ifadeleri kullandı; “Samandağ’da az oy aldık, çok oy aldık diye ayrım yapmadık ve ilçemizin kanayan yaralarını kangren hale gelmeden iyileştirdik. Samandağ’a ne yaptı ki diye soranlara cevap veriyorum. Bakınız ve görünüz. Biz ne yaptık HBB ne yaptı karşılaştırınız..

1) Samandağ Fen Lisesi açtık

2) Samandağ Yeni Hastanesini açtık,

3) Samandağ-Arsuz yolunu yaptık

4) Samandağ’a Halı sahalar getirdik

5) Samandağ içme suyunu biz getirdik,

6) Büyükkaraçay barajını yaptık,

7) Yollara Çınar ağacı diktik,

8) Çevlik çevre yolunu yapıyoruz.

Peki HBB bu ilçeye ne yaptı?

Herkes bu soruyu elini vicdanına koyup sormalıdır..

İlçemizde yapım aşamasında ve proje aşamasındaki hizmetlerimiz ise şu şekildedir;

1) Ceylandere-Yaylıca yolunu yapıyoruz,

2) Samandağ hükümeti konağı başlıyor,

3) Adalet sarayı başlıyor,

4) Samandağ Doğalgaza kavuşuyor..

VATANDAŞLARDAN YAYMAN’A TEŞEKKÜR

İlçeye kazandırılan ve kazandırılacak hizmetlerden memnun olan vatandaşlar, Milletvekili Yayman’a teşekkür ederek, kendilerine hizmet edenleri ve etmeyenleri unutmayacaklarını belirttiler. Yoğun sevgiyle karşılanan Yayman, dün olduğu gibi bugün de sizi asla yalnız bırakmayacağız. Daima yanınızdayız, dedi..Halkın atom karınca lakabını taktığı Hüseyin Yayman, programlara katılan tüm vatandaşlara teşekkür ederek, “Samandağ’a ne yapsak az gelir. İnşallah yakın zamanda daha güzel hizmetleri de kazandıracağız. Sizden oy istemek için dahi yanınıza gelmeyen CHP zihniyetini unutmayın” sözleriyle ziyaretini sonlandırdı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.