YAYMAN: KIRIKHAN’IMIZDA KÖY EVLERİMİZ YÜKSELİYOR

YAYMAN: KIRIKHAN’IMIZDA KÖY EVLERİMİZ YÜKSELİYOR

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan’da yapımı süren köy konaklarını inceledi.

Saylak ve Taşoluk Mahalleleri’nde yapımında sona gelinen köy konaklarının 15 gün içinde vatandaşlara teslim edileceğini, diğer mahallelerde de konakların yapım çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü kaydetti. Beraberindeki AK Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve mahalle muhtarlarıyla birlikte köy konaklarını gezen Yayman, modern mimari ile güvenli yapıların tamamlandığını, Kırıkhan’da ve diğer tüm bölgelerde bu tür köy konakları ile çok katlı yapıların yapımının sürdüğünü söyledi.

YAYMAN: MASADA DEĞİL, SAHADAYIZ
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, gezdiği evleri kıskandığını belirtti. Saylak ve Taşoluk Mahallelerinde yapımında sona gelinen evleri ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Yayman, “Saylak ve Taşoluk Mahallelerimizde köy konaklarımızın sonuna geldik. 15 gün içinde evlerimizi vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Depremin en fazla hasara yol açtığı Bektaşlı’da ve diğer bölgelerde de köy evlerimizin yapımı sürüyor. Biz evleri gezdik ve çok kıskandık. Allah devletimizden razı olsun. Allah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan razı olsun. Kırıkhanlı vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Mahalle muhtarları da emeklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye, milletvekili Hüseyin Yayman’a ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.