ANTAKYA’DA EĞİTİMİN GÖZBEBEĞİ MESUT ÇERKO

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, Antakya genelinde eğitim kalitesinin yükselmesi ve başarı çıtasının artmasında bir numaralı başrolde yer alıyor.

ANTAKYA’DA EĞİTİMİN  GÖZBEBEĞİ MESUT ÇERKO

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, Antakya genelinde eğitim kalitesinin yükselmesi ve başarı çıtasının artmasında bir numaralı başrolde yer alıyor. Görev süreci boyunca, ilkokuldan, ortaokula, ortaokuldan, liseye kadar tüm Antakya okullarında çağdaş ve gelişmiş eğitim için çalışmalarını sürdüren Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, başarılarıyla kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Antakya için ter döken, gece gündüz çalışan Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko’nun hedefinde ise bu yılda birbirinden yeni ve eşsiz başarılar var. Geçtiğimiz yıl kazanılan başarıların tekrarlanmasından ziyade üstüne daha da konulması gerektiğini söyleyen Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko adeta Antakya’da Eğitimin gözbebeği olarak tüm okullara çağrıda bulunuyor. Okullarla girilen diyaloglarda sorun yaşamayan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve personelleri, okul müdürleri, müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrencilerine gönüllerinde taht kuran, gelişimleri için gerekli tüm ekipmanları tedarik etmekte geri kalmayan Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko’nun başarıları göze çarparken 2019-2020 Eğitim ve öğretim yılında da Antakya’yı birbirinden güzel başarılar bekliyor .
EN ÖNEMLİ UYARI AİLELERE


Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko Eğitim ve Öğretim yılına girerken aile vurgusuna dikkat çekerken, “Ailemizden sonra hayatımıza yön veren en önemli basamaklardan biri de hiç kuşkusuz okul hayatımızdır. Okullarımız; bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve çağdaşlaşma çabalarını başarıya ulaştıran, eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunan ve geleceğe ilişkin hedeflerimize ulaştıracak birer eğitim yuvasıdır. Gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurabilmemiz için bilgi ve donanıma sahip toplum düzeyine ulaşmanın zorunlu olduğunun bilincinde olarak çocuklarımıza ve gençlerimize yaptığımız yatırımlara özen göstermeye, öğrencilerimize sunduğumuz eğitimi kaliteyle sürdürmeye
devam edeceğiz Bu düşüncelerle, 2019-2020 eğitim öğretim yılının öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere bütün eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni eder, başarılar dilerim.” İfadelerini kullanmış ve yeni başarılar için çalışmaya devam edeceklerini ifade etmişti. HABER: FADİME ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.